Tupeu FANTASTIC. A atacat mașina Poliției pentru că i-a întrerupt partida de sex cu o prostituată

O maşină a Poliției a fost făcută praf într-o altercație hilară. Un bărbat a atacat autoturismul de Polițe cu o rangă de fier, i-a spart luneta și i-a îndoit caroseria, din răzbunare, pentru că oamenii legii l-au luat în vizor în timp ce apelase la serviciile unei prostituate și i-au întrerupt întâlnirea amoroasă.

RomaniaTV.net
16 iun. 2013, 12:41
Tupeu FANTASTIC. A atacat mașina Poliției pentru că i-a întrerupt partida de sex cu o prostituată

Un bărbat de 34 de ani din Timiş a distrus o maşină de poliţiei în noaptea de joi spre vineri. Atacut a avut loc în momentul în care omenii legii au efectuat un flagrant şi l-au depistat pe individ în timp ce întreţinea relaţii sexuale cu o prostituată. Cum s-a întâmplat asta? În timpul unei acţiuni privind combaterea proxenetismului şi prostituţiei stradale, poliţiştii au observat o prostituată urcându-se într-un autoturism. Echipajul a pornit imediat în urmărirea mașinii respective în trafic, iar în momentul în care autoturismul a oprit pe un teren viran, poliţiştii au aşteptat aproximativ 10 minute, după care s-au deplasat în direcţia acestuia, în vederea realizării unui flagrant. 

Urmărire ca-n filme cu prostituata în maşină

Potrivit evz.ro, când oamenii legii au ajuns lângă maşină şi s-au prezentat, individul a demarat în trombă. A urmat o urmărire ca-n filme, până la un moment dat când şoferul a oprit brusc şi a coborât având în mână o bară metalică, cu care a început să lovească mașina în care se aflau poliţiştii.

VEZI ŞI: Bizarul MOTIV pentru care un BĂRBAT a sunat la POLIŢIE înainte de a face sex cu o PROSTITUATĂ

La faţa locului a ajuns şi un alt echipaj, care l-a preluat pe bărbatul de 34 de ani, după ce în prealabil fusese imobilizat de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale. Petrecăreţul s-a ales acum cu dosar penal şi riscă ani grei de închisoare pentru distrugere.

VEZI ŞI: Ca în filme cu PROŞTI: Un BĂRBAT cu CĂTUŞE la mâini a reuşit să fure o maşină de POLIŢIE şi să FUGĂ