Tupeu fără margini. Nelson Mondialu îşi pune copilul să danseze pe bani VIDEO

Interlopul clujean Nelson Mondialu şi-a îndemnat copilul în vârstă de doar 4 ani să danseze pe bani şi l-a filmat în timp ce făcea acest lucru. Acesta nu este singurul părinte care îşi pune copilul să facă lucruri anormale pentru vârsta lui. Tatăl micuţului Hercule continuă să-şi supună fii la antrenamente chinuitoare, de această dată, în frig.

08 nov. 2014, 11:04
Tupeu fără margini. Nelson Mondialu îşi pune copilul să danseze pe bani VIDEO

Nelson Mondialu, un obişnuit al internetului cu filmuleţele pe care le postază, şi-a uimit din nou publicul. El a încărcat un filmuleţ în care băiatul lui cel mic, de doar 4 ani, dansa pe bani.

Joacă-te tată cu jucăriile de dimineaţă!„, îl îndeamnă Nelson Mondialu pe copil, referindu-se la bani. Mai mult, interlopul nu s-a sfiit să spună cuvinte deocheate la adresa fiului său, în timp ce îl indemna să se joace cu bancnotele de euro.

Citeşte şi Fiul lui Nelson Mondialu şi-a făcut iubită bombă: A fost dragoste la prima vedere!

Aşa tată, joacă-te cu banii, alţi copii se joacă cu desene animate pe televizor„, îi mai spune Nelson Mondialu fiului său.

Citeşte şi Micul Hercule îl provoacă pe Arnold Schwarzenegger la flotări. „Arnold, te rup în două” VIDEO

Şi tatăl lui Giuliano Stroe, copilul cunoscut drept Micul Hercule şochează din nou. El şi-a filmat băieţii la un antrenament. Înfofoliţi cu fular şi căciuli, pentru că temperaturile au scăzut considerabil, micuţii se antrenau la sala de forţă improvizată de tatăl lor.