TUPEU MAXIM: Fostul şef al aeroporturilor din Bucureşti a scris o ÎNJURĂTURĂ pe o factură FOTO

Fostul șef al Aeroporturilor Otopeni și Băneasa a pus o rezoluție halucinantă pe un act oficial. Radu Merica s-a revoltat după ce a fost pus de subalterni să plătească 282 de euro pentru un zbor cu avionul său privat. Asta în condițiile în care veniturile lui erau de mii de euro pe lună, numai de la compania de stat.

12 sept. 2014, 06:42

În mai 2013, la câteva zile după ce Radu Merica a fost numit în funcția de președinte al Consiliilor de Administrație al Companiei Naționale Aeroporturi București, a primit o notă prin care era înștiințat că are de plătit 282 de euro, după un zbor cu avionul său privat, potrivit ziuanews.ro. Cea mai mare parte din această sumă o reprezenta taxa de parcare a aeronavei. Numai că Radu Merica nu a fost de acord cu totalul de plată. Iar în locul în care trebuia să semneze, acesta a scris, citeț: „Nu sunt de acord și îmi bag p**a”.

Reporterii ZIUAnews l-au contactat pe Radu Merica pentru a-l întreba dacă scrisul care apare pe documentul respectiv îi aparține. În ciuda faptului că s-au purtat patru conversații, nu s-a ajuns decât la concluzia că Merica nu își cunoaște scrisul. „Nu știu„, „Habar n-am” au fost cele mai folosite sintagme ca răspuns la întrebările jurnaliştilor.

CITEŞTE ŞI: Aeroporturile Otopeni şi Băneasa raportează un profit în creştere de trei ori şi un nivel record de pasageri