Tupeul incredibil al beizadelei drogate! Tânărul se lăuda pe internet cu ce consuma. ”O să faceți foamea cu pateu toată viața”

Noi detalii șocante ies la iveală în cazul lui Vlad Pascu, tânărul de 19 ani care s-a urcat drogat la volan și a ucis doi tineri, în stațiunea 2 Mai. În urmă cu ceva timp, înainte să provoace tragedia care a îndoliat o țară întreagă, beizadeaua oamenilor de afaceri Claudiu și Mirela Pascu se lăuda pe internet cu substanțele pe care le consuma.

22 aug. 2023, 15:25
Tupeul incredibil al beizadelei drogate! Tânărul se lăuda pe internet cu ce consuma. ”O să faceți foamea cu pateu toată viața”

Tupeul incredibil al beizadelei drogate! Tânărul a publicat pe rețelele de socializare un filmuleț în care apare în timp ce consumă mai multe substanțe interzise.

Citește și Prima reacție a părinților beizadelei drogate care a provocat tragedia din 2 Mai. ”Nimic nu poate înlocui un copil. Nu încercăm să-l absolvim pe fiul nostru de rigorile legii”

Tupeul incredibil al beizadelei drogate!

Mai mult, beizadeaua drogată se lăuda că pe numele său se află mai multe afaceri care îi aduc în fiecare lună mai mulți bani decât câștigă alți români într-o viață.

”Am fost deranjat de aceste… Și tind să fac dovada faptului că pe numele meu există, în momentul de față, businessuri de mai mulți bani decât o să aveți voi dacă o să faceți foamea cu pateu toată viața… Și ăștia-i fac într-o lună”, spune el într-o filmare în care apare și o fată. Aceasta îi spune, în timp ce îi întinde o cutie cu pastile: „Ah, Raul, uite! Astea sunt pentru tine, că știu că le căutai ieri…” Apoi fata completează: „Este viața noastră! Noi nu suntem toxicomani, noi suntem…”, sunt comentariile halucinante pe care beizadeaua drogată le-a făcut pe rețelele de socializare.

Tragedia din 2 Mai putea fi evitată!

Cu doar câteva ore înainte de cumplita tragedie, beizadeaua drogată a fost oprită de două ori de poliția din Constanța. Deși în mașina lui ofițerii au găsit droguri aceștia nu l-au testat cu drugtestul, ci au verificat doar dacă a consumat sau nu alcool și l-au lăsat să plece.

Un reprezentant ai IPJ Constanța a confirmat luni, informația apărută în presă conform căreia, Vlad Pascu, șoferul de 19 ani care i-a ucis pe Roberta și Sebi, doi studenți la Facultatea de Geografie, în stațiunea 2 Mai, a fost oprit de două echipaje de poliție cu doar câteva ore de cumplita tragedie.

Deși al doilea echipaj de poliție a găsit în mașina tânărului droguri, agenții nu au dispus reținerea lui și nici nu l-au testat cu drugtestul pe motiv că nu ar fi prezentat semne specifice consumului de substanțe psihoactive.

În schimb, oamenii legii i-au verificat alcoolemia și l-au lăsat să plece, pentru ca mai apoi să ucidă doi tineri nevinovați.

”În 18 august șoferul a fost oprit în trafic de polițiștii rutieri, cu caracter preventiv, când i s-a atras atenția cu privire la respectarea normelor rutiere.

La 19 august, la 00:40, prin apel la 112, un bărbat a sesizat IPJ Constanța că un autoturism circula cu posibile încălcări ale legislației rutiere. Autoturismul a fost dat în atenție și au fost efectuate activități pentru localizare.

În jurul orelor 02:40 a fost depistat de o patrulă mixtă, polițist și jandarm, circulând pe drumul național 39 din Vama Veche. A fost legitimat conducătorul, dar și ce 2 pasageri. În mașină, într-un pachet de țigări, a fost găsită o țigară tip joint și 4 pastile.

Șoferul a fost condus la secția de poliție unde a fost testat cu etilotestul, care a indicat valoarea 0. A fost acolo până la 04:30. Din datele transmise de poliție, conducătorul auto nu prezenta semne specifice consumului de substanțe psihoactive. După ce a părăsit sediul poliției, s-a deplasat la o locație din Vama Veche unde ar fi consumat substanțe interzise. La 05:25 a avut loc evenimentul tragic în urma căruia două persoane au fost ucise.

Am dispus cercetarea prealabilă a unui ofițer și a doi agenți de poliție pentru a stabili dacă există vreo abatere disciplinară.

În cadrul acestor cercetări au fost depistate alte 9 persoane la locația din Vama Veche unde ar fi consumat droguri Vlad Pascu și care fac obiectul cercetării în acest sens.

Drogurile ridicate din autoturism sunt diferite față de cele indicate de aparatul drugtest în urma testării din acel moment”, a declarat reprezentantul IPJ Constanța.

Dacă polițiștii constănțeni și-ar fi făcut datoria, Roberta și Sebi ar fi fost astăzi în viață, alături de familie și de cei dragi ai lor.

Citește și Roberta și Sebastian, tinerii uciși de Vlad Pascu în accidentul din 2 Mai, înmormântați în aceeași zi