Turcan: PSD îşi numeşte în frunte un condamnat penal. PNL va da un nou guvern în toamnă

Vicepreședintele PNL, deputatul Raluca Turcan, a declarat, miercuri, că răspunsul PSD la așteptările oamenilor de reformare a clasei politice a venit prin alegerea în fruntea sa a unui condamnat penal, ea exprimându-și convingerea că în toamnă se va schimba majoritatea parlamentară și PNL va da un nou guvern.

22 iul. 2015, 17:35
Turcan: PSD îşi numeşte în frunte un condamnat penal. PNL va da un nou guvern în toamnă

„Răspunsul PSD la așteptările oamenilor de reformă a clasei politice: un condamnat cu suspendare. PSD nu se dezice. După lideri cu probleme de corupție, PSD nu se poate desprinde de politica tip clientelă și-și numește în frunte un condamnat penal.

Citeşte şi: LIVIU DRAGNEA este noul preşedinte al PSD. Congresul va avea loc în noiembrie

Cu un asemenea partid de guvernare, în toamnă se va schimba majoritatea parlamentară și PNL va da un nou guvern. Orice aliat de bună credință al PSD, orice parlamentar onest al PSD, trebuie să înțeleagă că parcursul european și drumul spre bunăstare al României nu se pot obține cu un partid condus de un condamnat pentru furt de voturi”, a afirmat Raluca Turcan.

Citeşte şi: Valeriu Zgonea: Dragnea, cea mai bună soluţie pentru PSD. Se ocupă de partid de 10 ani

Coordonatorul politic al PSD, Liviu Dragnea, a fost ales miercuri președinte interimar al partidului în ședința Comitetului Executiv Național.

Liviu Dragnea a declarat, după ședința Comitetului Executiv Național, că a primit votul de încredere al colegilor pentru a forma o echipă care să pregătească un plan concret de acțiuni în teritoriu și în Parlament, un program politic pe termen lung care să ajute la dezvoltarea României.