Turcan: Salutăm decizia preşedintelui de respingere a propunerii de premier. Guvernul trebuie ferit de vulnerabilităţi

Președintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a salutat, marţi, decizia președintelui Klaus Iohannis de a respinge propunerea PSD-ALDE ca Sevil Shhaideh să fie prim-ministru. Aceasta a spus că viitorul Guvern trebuie ferit de orice fel de "vulnerabilități".

27 dec. 2016, 10:42
Turcan: Salutăm decizia preşedintelui de respingere a propunerii de premier. Guvernul trebuie ferit de vulnerabilităţi

„Salutăm decizia, în interes național, a președintelui României. Este dreptul constituțional al domniei sale să respingă propunerea și cu certitudine sunt foarte multe argumente. Noi considerăm că viitorul Guvern al României trebuie ferit de orice fel de vulnerabilități, mai ales într-un context internațional extrem de complicat”, a scris, marți, Raluca Turcan pe Facebook.

Ea subliniază că România nu trebuie să dea semnale confuze sau contradictorii.

„De asemenea, Guvernul României nu trebuie transformat într-un guvern personal, de interpuși, aflat la dispoziția domnului Liviu Dragnea. PSD ne-a anunțat că are zeci de mii de specialiști. Dacă acest lucru este adevărat, se vor găsi și alte nume de prim-ministru, de preferat persoane cu o activitate cunoscută, fără vulnerabilități și fără condamnări”, adaugă Raluca Turcan.

Președintele Klaus Iohannis a anunțat marți că nu acceptă propunerea PSD-ALDE ca Sevil Shhaideh să fie prim-ministru și a cerut acestei coaliții să facă o nouă nominalizare.

CITEŞTE ŞI: Băsescu: Nu este momentul unui război politic inutil între Dragnea şi Iohannis. Cei doi trebuie să găsească imediat o soluţie


loading...
Partenerii noștri