TURCIA-CROATIA 0-1. EURO 2016, Luka Modric a decis meciul cu o execuţie superbă

TURCIA-CROATIA LIVE VIDEO. Meciurile grupei D de la EURO 2016 încep duminică, de la ora 16.00, la Paris, cu întâlnirea dintre reprezentativele Turciei şi Croaţiei.

12 iun. 2016, 10:30

TURCIA-CROATIA 0-1. Patru victorii la limită şi un rezultat de egalitate s-au consemnat în primele cinci partide de la EURO 2016, unul dintre cele mai echilibrate începuturi de turneu final din istorie.

Totuşi, spre deosebire de celelalte jocuri, în Turcia-Croaţia diferenţa din teren a fost mai mare decât cea de pe tabelă. Croaţii le-au fost superiori turcilor şi chiar dacă au marcat doar o dată, au avut o sumedenie de ocazii şi au nimerit de două ori bara.

Unicul gol a fost marcat de mijlocaşul lui Real Madrid, Luka Modric, care în minutul 42 a avut o execuţie care o concurează pe cea a francezului Dmitri Payet, din meciul cu România. Un plus pentru croat ar fi că a tras din vole, un minus că execuţia părea a fi totuşi parabilă, însă goalkeeper-ul turcilor, Volkan Babacan, a fost luat prin surprindere.

Turcii, în ciuda faptului că au terminat cu trei atacanţi în teren, n-au pus mari probleme în ofensivă. În rumătoarele jocuri din grupa D, vineri se joacă Spania-Turcia şi Cehia- Croaţia.

Click aici pentru a vedea Turcia-Croaţia sau click aici

min. 72 A doua bară pentru Croaţia! Ivan Perisic a fost cel care a reluat cu capul în transversală!

min. 52 Bară Croaţia! Dario Srna a tras în transversală din lovitură liberă de la 20 de metri!

min. 42 GOOOL Croaţia! Execuţie superbă a lui Lika Modric, din vole, de la 25 de metri, după ce un fundaş turc a respins mingea la întâmplare, din propriul careu. Turcia-Croaţia 0-1!

A treia zi de fotbal  de la EURO 2016 se deschide la ora 16.00, la Paris, reeditare a întâlnirii din sferturile de finală de la EURO 2008, de la Viena, când turcii s-au impus la penalty-uri.

Citeşte şi Sondaj IRES. Ce cred românii despre şansele României la EURO 2016. Câţi la sută cred că vom fi campioni europeni

Din cauza istoricului violent al celor două galerii, meciul de azi, de pe Parc des Princes, este considerat unul de risc maxim. Deja s-au înregistrat tulburări la Marsilia, unde s-a jucat Anglia-Rusia (1-1), unde 35 de persoane au fost rănite, dintre care uan se află în stare ciritică, iar la Nisa, unde de la ora 19.00 se joacă Polonia-Irlanda de Nord, s-au înregistrat deja şapte răniţi.

Citeşte şi EURO 2016, ROMÂNIA – FRANŢA 1-2. Giroud recunoaşte! „Se putea da fault în atac”

Celelalte meciuri de mare risc din faza grupelor sunt considerate Germania-Polonia (joi, pe Stade de France), Anglia-Ţara Galilor (joi, la Lens) şi Ucraina-Polonia (21 iunie, la Marsilia).

Citeşte şi PROGRAM EURO 2016: Când şi cu cine joacă România. Criterii de calificare din grupele Euro 2016

Echipe probabile:

Turcia: Babacan – Gonul, Topal, Balta, Erkin – Tufan, Inan – Chalhanoglu, Ozyakup, Turan – Yilmaz.

Croaţia: Subasic – Srna, Vida, Schildenfeld, Strinic – Modric – Pjaca, Rakitic, Badelj, Perisic – Mandzukic.