Turcia: EXPLOZIE SINUCIGAŞĂ în centrul Istanbulului, în Piaţa Sultanahmet. Cel puţin 10 morţi şi 15 răniţi VIDEO

O explozie puternică s-a produs într-o piaţă din centrul Istanbulului, marţi. Potrivit presei turce şi agenţiilor străine de presă, deflagraţia s-a soldat cu victime. Cel puţin zece persone şi-au pierdut viaţa în explozia sinucigaşă din Istanbul şi 15 au fost rănite.

RomaniaTV.net
12 ian. 2016, 08:55

Update 17.00: Nouă dintre cele zece persoane ucise marţi în atacul sinucigaş cu bombă, în centrul turistic al Istanbulului, sunt germani, iar potrivit autorităţilor turce atacatorul este un bărbat care legături cu Siria, relatează DPA online. 

Update 13:50 Şase cetăţeni germani, un norvegian şi un peruan au fost răniţi în explozia sinucigaşă informează agenţia Dogan.

Update 12:45 Agenţia Dogan a informat că a fost identificat un turist german printre răniţi şi doi norvegieni 

Update 11:41 Cel puţin zece morţi şi 15 persoane rănite

Update 11:35 Opt persoane au murit şi mai multe sunt rănite şi transportate la spital, a informat Haberturk TV

Update 11:30 Agenţia de presă Dogan informează că mai multe persoane au fost ucise în explozia sinucigaşă, însă numărul acestora nu este deocamdată cunoscut exact. Doi răniţi au fost duşi la spital.

Update11:25 Printre răniţi se  află şi mai mulţi turişti germani. Unele surse de presă au informat că s-ar fi auzit mai multe explozii

Update 11:22 Aurtorităţile turce au informat că este vorba despre un atac sinucigaş. Un terorist a cărui identitate nu este cunoscută încă s-a detonat în apropierea unu grup de turişti străini, făcând victime. potrivit rt.com.

Potrivit agenţiilor turce, explozia s-a produs în piaţa centrală Sultanahmet, din Istanbul, cel mai mare oraş din Turcia, informează agenţia Dogan, adăugând că explozia s-a soldat cu victime.

Potrivit Dogan News, incidentul s-a soldat cu victime – morţi şi mai mulţi răniţi. Despre eventualele persoane decedate nu sunt informaţii deocamdă.  Ambulanţele au sosit la locul tragedie pentru a transporta răniţii.

Explozia s-a produs lângă Obeliscul lui Theodosius din piaţa turistică Sultanahmet, iar deflagraţia a fost foarte puternică, auzindu-se şi în cartierele învecinate cu zona exploziei.

Deflagraţia a fost suficient de puternică pentru a fi auzită în cartierele învecinate, potrivit unor martori citaţi de CNN Turk.


loading...
Partenerii noștri