Turcia, lockdown de la 31 decembrie. Anunţul făcut de Tayyip Erdogan

Preşedintele turc Tayyip Erdogan a anunţat că Turcia va impune lockdown total timp de cinci zile, de la 31 decembrie, în contextul în care datele oficială arată că bilanţul noilor decese zilnice arată un record de 229, potrivit The Guardian.

14 dec. 2020, 21:08
Turcia, lockdown de la 31 decembrie. Anunţul făcut de Tayyip Erdogan
Turcia, lockdown de la 31 decembrie

Turcia, lockdown de la 31 decembrie. Erdogan, care a vorbit după o reuniune a cabinetului de miniştri, a precizat că ordinul prin care populaţia va sta acasă va intra în vigoare de la ora 21.00, de Anul Nou, şi va fi valabil până la 4 ianuarie, scrie News.ro.

Turcia, lockdown de la 31 decembrie

Datele oferite de Guvern despre noile cazuri de Covid-19 arată că în ultimele 24 de ore au fost infectate 29.617 persoane.

Citeşte şi: Turcia a sărit brusc la 30.000 de infecţii zilnice cu Covid. Medicii solicită cel puţin o lună de restricţii dure

Destinaţiile românilor de Revelion: Maldive, Dubai şi Turcia

Maldive, Zanzibar, Dubai, Egipt şi Turcia sunt destinaţiile românilor pentru vacanţa de Revelion, arată datele touroperatorului Paralela 45, care precizează că o vacanţă de şase nopţi în Maldive porneşte de la 2.000 de euro/persoană.

Maldive, Zanzibar, Dubai, Egipt şi Turcia sunt destinaţiile externe în care românii îşi vor petrece vacanţa de revelion, pentru zonele exotice fiind suplimentate curse şi prelungite ofertele şi în prima parte a anului.

Din ianuarie, românii pot să călătorească nu numai în Maldive, Zanzibar, ci şi în Republica Dominicană, Cancun şi Ras al-Khaimah, Emiratele Arabe Unite”, arată compania.

Cererea pentru vacanţa de Revelion în Maldive a fost peste aşteptări, trei curse charter, lansate treptat, ducând peste o mie de români în destinaţia însorită, pentru şase nopţi, la un preţ al pachetului care a pornit de la 2.000 de euro/persoană.

Citeşte şi: Restricţii noi impuse de pandemie. Turcia interzice fumatul în spaţii publice

Vacanţa în Maldive s-a vândut constant, pentru cupluri sau grupuri, dorinţa oamenilor de a avea un revelion normal, cu petrecere, focuri de artificii, şi de a fi departe de frig şi de psihoza creată de virus fiind evidentă.

Niciodată numărul zborurilor directe spre destinaţii exotice nu a fost atît de mare de Revelion, însă situaţia de acum ne-a făcut să ne mobilizăm, să propunem vacanţe în zone unde românii să simtă normalitate”, declară Alin Burcea, CEO Paralela 45.