Turda: reabilitare pod peste Arieș VIDEO

Odată ce li s-au încredințat lucrările, specialiștii STRABAG au reușit finalizarea acestora înainte de termen, chiar dacă șantierul a fost afectat de inundații

21 dec. 2022, 09:41
Turda: reabilitare pod peste Arieș VIDEO

La Turda, STRABAG a finalizat lucrările de reabilitare a podului de peste Arieș, situat pe DN1. „Reabilitare” este un cuvânt prea mic pentru lucrările complexe executate aici. Podul era o ruină, iar traversarea sa o aventură pentru toți participanții la trafic.

Locul de unde încep toate drumurile. Tudor Băruţă, inginer ofertare STRABAG: „Provocările sunt continue, se lucrează cu termene limită, la mai multe proiecte simultan”

Odată ce li s-au încredințat lucrările, specialiștii STRABAG au reușit finalizarea acestora înainte de termen, chiar dacă șantierul a fost afectat de inundații în vara anului trecut și a beneficiat de un spațiu redus, într-o zonă împădurită. Cu cele 48 de grinzi prefabricate de câte 24 de metri, 1500 de metri cubi de beton, 117 tone de fier-beton și 590 tone de mixtură asfaltică, se poate spune că STRABAG, a făcut, de fapt, un nou pod la Turda.

Primii călători pe șosele ce n-au fost construite încă. Andrei Capătă, Inginer Geodez in cadrul companiei STRABAG, ne arată cum jocurile pe calculator se pot transforma în drumuri reale