Turda şi localităţile din jur vor rămâne fără apă timp de 48 de ore

Compania de Apă Arieş a anunţat luni că atât Turda cât şi localităţile din jurul ei vor rămâne fără apă două zile. Începând cu miercuri dimineaţa, de la ora 08.00 şi până vineri ora 08.00, apa va fi oprită.

RomaniaTV.net
06 dec. 2011, 11:33
Turda şi localităţile din jur vor rămâne fără apă timp de 48 de ore

Pe lângă problemele cauzate consumatorilor casnici, sistarea de apă ar putea pune probleme şi activităţii unor instituţii publice.

Unitatea de pompieri de la Turda este însă pregătită pentru astfel de situaţii. Sistemul public de alimentare cu apă nu reprezintă singura sursă. Aceştia pot utiliza pompele din dotare şi apa din râul Arieş pentru a se aproviziona în caz de incendiu, scrie turdanews.net.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Municipal Maria Cadar susţine că reprezentanţii Companiei de Apă Arieş au trimis cu câteva zile în urmă o însemnare în care precizau întreruperea apei.

„Instituţia are în dotare un bazin de 300 mc de apă, am anunţat pe secţii să fie pregătiţi să se aprovizioneze din timp. Nu cred că vor fi probleme chiar dacă durează două zile, o sa acoperim necesarul de apă”, a declarat Maria Cadar.