Turist din Cehia, impresionat de micii și cârnații din România: „Nu există așa ceva”

Cum a reacționat un turist din Cehia, care a venit în minivacanța de 1 Mai în România, atunci când i-au fost aduși la masă cârnați și mici.

02 mai 2024, 22:50
Turist din Cehia, impresionat de micii și cârnații din România: „Nu există așa ceva”
Reacția unui turist ceh după ce a mâncat mici și cârnați

Un turist ceh s-a bucurat enorm atunci când la masă a primit cârnați și mici. Turiștii care au ajuns la Băile Felix în minivacanța de 1 Mai s-au bucurat de mâncarea tradițională, iar gazdele au pregătit un adevărat festin pentru aceștia.

„O zi de relaxare, mai ales că e 1 mai și e liber, profităm de timpul ăsta frumos. Suntem de la Constanța și am venit aici, am prins o vreme foarte bună, pentru că la noi plouă și este foarte frig. Nu-mi vine să cred că aici e vară și facem plajă”, au dezvăluit turiștii veniți din Constanța tocmai în vestul țării.

Citește și: Cum a reacționat un turist belgian după ce s-a plimbat cu Mocănița în Bucovina: „Doamne, Dumnezeule! Ce am făcut să merit?”

Atracția zilei a fost de departe tradiționala masă de 1 Mai. Gazdele au pregătiti tot felul de preparate pentru turiștii veniți din colțurile țării sau chiar și de peste hotare.

„Și toba, și cârnatul și micii și absolut tot. Am ajuns la desert acum. N-am cuvinte, n-am cuvinte! De necrezut! Nu există așa ceva”, a dezvăluit un turist venit tocmai din Cehia.

„Atât pentru pachetul de 1 mai, cât și cel de Paște, am gândit un pachet turistic cu cazare, masă în regim all inclusive, masă festivă și relaxare la zona de spa și aqua park. Evenimente pe tot parcursul zilei, petreceri cu spumă, aqua zumba”, a dezvăluit Dumitru Fechete, managerul unui complex hotelier, potrivit digi24.ro.

Citește și: Turist italian, șocat de ce a văzut în România: „Sunt mai multe BMW-uri decât în Germania”

Un pachet de două nopți la Băile Felix, de 1 mai, a început de la prețul de 1.000 de lei de persoană. De Paște, prețurile vor fi duble, dar gradul de ocupare este deja de 100%.