Turist italian, șocat de ce a văzut în România: „Sunt mai multe BMW-uri decât în Germania”

Un turist italian care a vizitat România a fost șocat de faptul că pe străzile patriei noastre sunt mai multe BMW-uri decât în Germania, țara în care sunt produse.

18 apr. 2024, 16:22
Turist italian, șocat de ce a văzut în România: „Sunt mai multe BMW-uri decât în Germania”
Experiența unui turist italian în România

Un turist italian care a vizitat România a fost impresionat de faptul că a văzut în București mai multe BMW-uri decât în Germania.

Italianul a filmat la întâmplare mașinile dintr-o coloană care așteptau la un semafor din Capitală și a trecut în revistă numărul mare de BMW-uri și mașini electrice.

Citește și: Un turist olandez ajuns în România a fost plăcut surprins de ce se întâmplă în București: „Am ieșit din hotel și sunt șocat”

„În România, în București, e ceva halucinant în ceea ce privește mașinile. Ne uităm la cele oprite la semafor. Ok, prima este o Dacie. Aceasta este cu siguranță un Bolt.

IQ (nr. Volskwagen IQ, care are un preț de pornire de 43.000 de euro), apoi BMW, nu e ultimul model, este penultimul. BMW, ok! BMW, acesta este ultimul model. E absurd. Sunt mai multe BMW-uri în România decât în Germania, unde le produc. Uite, încă o mașină electrică”, a spus italianul, în timp ce filma mașinile oprite la un semafor, într-o intersecție din Capitală.

@paolettoking #fyp #happy #funny #romania #tiktok #viral #fypシ ♬ suono originale – Paoletto🔥🔥🔥

Citește și: Turist italian, șocat de ce a găsit într-un supermarket din România: „Nu am văzut niciodată așa ceva”