Turist mort pe plajă. Organele bărbatului au fost furate

Un turist britanic a decedat pe o plajă dijn Egipt. În urma autopsiei, din cadavrul său lipseau mai multe organe. Rudele bărbatului au încremenit când au văzut ces-a întâmplat.

22 oct. 2018, 19:02
Turist mort pe plajă. Organele bărbatului au fost furate

David Humbries a murit în data de 18 septembrie. Bărbatul avea 62 de ani şi venise în straţiunea Hurghada aflată la Marea Roşie.

În ziua de 18 septembrie, David Humbries (62 de ani) a murit în stațiunea egipteană Hurghada, de la țărmul Mării Roșii. După ce au făcut necropsia bărbatului, la „inventar” lipseau mai multe organe din trupul neînsufleţit, între care şi inima, scrie presa britanică, între care şi publicaţia The Guardian.

Citeşte şi Egiptul prelungeşte starea de urgenţă cu trei luni, după valul de atacuri teroriste

Familia şi rudele bărbatului au făcut investigaţii privind dispariţia mai multor organe din cadavru. Autorităţile egiptene au dat vina pe presă, acuzând mass-media că ar fi furnizat informaţii false despre moartea britanicului şi a unor organe care ar fi dispărut. 

În final, autorităţile egiptene au declarat că organele lipsă din cadavru ar fi fost prelevate „în scop medical”, pentru mostre de ţesuturi, pentru a se afla cauza reală a morţii britanicului.

Potrivit unor surse din presa britanică, Davis Humbries ar fi murit în urma unui stop cardiac.