Turist resuscitat pe plaja lui Iohannis. Salvamarii au cerut voie SPP-ului să intervină pe plajă

Un turist înecat a fost dus de valuri pe plaja preşedintelui Iohannis, acolo salvamarii au cerut voie SPP-ului să intervină ca să-i salveze viaţa, potrivit România TV.

RomaniaTV.net
08 aug. 2015, 08:45
Turist resuscitat pe plaja lui Iohannis. Salvamarii au cerut voie SPP-ului să intervină pe plajă

Un bărbat de 70 de ani, din Predeal, şi-a pierdut viaţa la Neptun, după ce a intrat în mare în zona vilei de protocol a preşedintelui României. 

Citeşte şi: TRAGEDIE pe litoral. O tânără de 21 de ani s-a înecat la Costineşti

Salvamarii l-au scos din apă şi au început imediat manevrele de resuscitare. După câteva zeci de minute, bătrânul a fost predat cu puls medicilor de pe Ambulanţă, însă a decedat, ulterior, la spital. El avea probleme cardiologice mai vechi şi avea montate stenturi pe inimă.
 
Victima se numea Cristian Sima şi era chiar fondatorul Fundaţiei „Salvamont” Predeal. În ultimii ani, ieşit la pensie, acesta îi asista voluntar pe salvamontiştii din Predeal la cabinetul medical al punctului de salvare, scrie ziuaconstanta.ro

Citeşte şi: Tânăr salvat de la înec de trei poliţişti: A anunţat că îşi ia viaţa pe Facebook

Un val de tragedii s-a produs pe litoral. După ce vineri cinci persoane au dispărut în apele mării, sâmbătă dimineaţă o tânără de 21 de ani s-a înecat la Costineşti, după ce a vrut să înoate după o noapte de petrecere. Tragedia vine după ce un tânăr de 18 ani s-a inecat tot la Costineşti, vineri, sub ochii prietenei sale.