Lidia Buble, peripeții în vacanță. Ce i s-a întâmplat vedetei chiar de ziua ei: „30, dacă așa vii, du-te înapoi de unde ai venit”

Lidia Buble a plecat într-o vacanță în Croația de ziua ei de naștere. Artista a împlinit vineri 30 de ani și se bucură din plin de această zi deosebită departe de casă.

09 iun. 2023, 19:39
Lidia Buble, peripeții în vacanță. Ce i s-a întâmplat vedetei chiar de ziua ei: „30, dacă așa vii, du-te înapoi de unde ai venit”

Lidia Buble nu a scăpat nici de peripeții. Le-a povestit fanilor că, pe lângă faptul că i s-a furat geanta, are o alergie la nivelul feței care nu-i dă pace.

”Pe lângă că mi s-a furat geanta, mi-a apărut alergie la gură. Eu de obicei, nu vreau să exagerez, dar am tenul de bebe, n-am absolut nimic. Mulțumesc lui Dumnezeu că mi-a dat un ten perfect, nu știu ce am mâncat azi. Welcome 30, dacă așa vii du-te înapoi de unde ai venit, că eu sunt foarte bine la 29.”, a declarat Lidia Buble pe contul ei personal de Instagram.

Citește și Lidia Buble, dezvăluiri despre starea sa. Recent, a fost condamnată la închisoare cu suspendare: „Sunt mulţumită”

Vedeta a postat și o mulțime de fotografii din vacanța sa din Croația, iar fanii au răsplătit-o cu numeroase aprecieri.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Lidia Buble (@lidiabuble)

Lidia Buble, adepta dietei vegetariene și a masajului cu bambus: „Sunt, oarecum, vegetariană”

Lidia Buble a dezvăluit ce dietă ține pentru a se menține mereu în formă. Vedeta spune că nu are complexe fizice și se simte foarte bine în corpul ei.

Artista a dezvăluit că sportul și o alimentație sănătoasă sunt cheia succesului său atunci când vine vorba de siluetă. Cântăreața spune că este o persoană activă și că ziua ei începe cu o rutină de îngrijire facială.

Citește și Lidia Buble, petrecere de pomină în familie. Ce eveniment a avut loc la Deva. Artista și-a anunțat fanii

„De mică am fost sportivă, cred că, și în momentul de față, am o disciplină bine pusă la punct. Am grijă să mănânc sănătos, să îmi fac rutina de îngrijire facială pentru a fi, mai tot timpul, cu tenul aerisit și curat, am reînceput ședințele la sală și, de nelipsit în programul meu, masajul cu bambus”, a declarat ea pentru spynews.ro.