Turiştilor nu le-a venit să creadă: Vezi ce a făcut un PORC, după ce s-a ÎMBĂTAT cu 18 BERI

Un porc sălbatic a făcut făcut ravagii într-un loc de campare, după ce le-a furat turiştilor 18 beri pe care le-a consumat. Ulterior, el a început să se bată cu o vacă, apoi a înotat într-un lac şi în cele din urmă a adormit sub un copac, totul sub privirile turiştilor care au fost uimiţi de gesturile animalului.

10 sept. 2013, 19:04
Turiştilor nu le-a venit să creadă: Vezi ce a făcut un PORC, după ce s-a ÎMBĂTAT cu 18 BERI

Un porc sălbatic din Australia a fost surprins în timp ce a jefuit bagajele unor turişti, ajungând să bea 18 beri, după ce a consumat trei baxuri de alcool, potrivit The Sun.

Citeşte şi Cât cântăreşte cel mai gras porc din ţară

Ulterior, el a ajuns să se bată cu o vacă, după ce a atacat-o pe aceasta. Atunci când s-a mai liniştit, el a fgost văzut în timp ce făcea baie într-un râu, în cele din urmă ajungând să adoarmă, „ca porcul”, sub un copac.

Citeşte şi Reacţia ciudată a unui câine faţă de un porc de jucărie VIDEO

Era miezul nopţii şi oamenii veniţi cu cortul au auzit sunete de cutii de bere sparte. Astfel, au luat o torţă şi au observat porcul care cotrobăia prin bere. Apoi el a început să dărâme gunoiul pe care turiştii îl sortaseră şi îl acoperiseră cu o cutie. Apoi au fost nişte oameni care l-au văzut în timp ce alerga în jurul maşinii lor, în timp ce era alergat de o vacă. Se tot rotea pe acolo şi apoi a intrat în râu şi a înotat până la jumătate. Oamenii care aveau cortul lângă râu l-au văzut şi ei cum se ascundea şi dormea lângă un copac pe marginea apei„, a declarat unul dintre turiştii care au fost prezenţi la incidentele provocate de porcul sălbatic.