Mircea Diaconu, în turneu naţional la un an de la campania pentru europarlamentare

Europarlamentarul Mircea Diaconu a anunțat joi că va face din nou ocolul României, la bordul aceluiași autoturism Aro-10 galben, la împlinirea unui an de la campania pentru Parlamentul European.

07 mai 2015, 12:47

Potrivit unui comunicat al Biroului europarlamentarului Mircea Diaconu, de data aceasta vizitele sunt împărțite în două etape: 11-16 mai — în județe din Transilvania și Oltenia, respectiv 25-31 mai — în Muntenia, Dobrogea și Moldova, scrie Agerpres.

Citeşte şi: Mircea Diaconu, reacţie la anunţul lui Vanghelie că i-a strâns semnături: Oamenii au venit natural spre mine

Mircea Diaconu îi invită pe cei care l-au sprijinit în urmă cu un an pentru strângerea semnăturilor necesare înscrierii în cursa electorală, precum și pe toți cei care doresc să-l cunoască să vină la întâlnirile stabilite conform programului turneului, care va fi postat pe site-ul www.mirceadiaconu.eu și pe pagina sa de Facebook.

Conform sursei citate, în mai 2014, Diaconu a pornit într-un tur al României, pentru 22 de zile, parcurgând 5.394 km și întâlnindu-se cu simpatizanți din 60 de orașe.

Citeşte şi: Mircea Diaconu, în topul eurodeputaţilor cu cei mai mulţi asistenţi angajaţi

În Parlamentul European, Mircea Diaconu îndeplinește funcția de vicepreședinte al Comisiei pentru cultură și educație și este membru al Alianței Liberalilor și Democraților pentru Europa (ALDE), grup politic în care a fost ales ca membru al biroului de conducere.