TURNEUL DE LA WIMBLEDON. Prima bombă a turneului, Stan Wawrinka a fost eliminat

TURNEUL DE LA WIMBLEDON. Stanislas Wawrinka, finalistul de la Wimbledon şi numărul 3 mondial, a fost eliminat luni încă din turul I la Wimbledon, de către tensimanul rus Daniil Medvedev.

03 iul. 2017, 19:47
TURNEUL DE LA WIMBLEDON. Prima bombă a turneului, Stan Wawrinka a fost eliminat

TURNEUL DE LA WIMBLEDON. Medevedev, locul 49 în clasamentul ATP, a câştigat cu 6-4, 3-6, 6-4, 6-1 şi deşi este o sirpriză prin prisma locurilor ocupate de cei doi în ierarhia mondială, trebuie subliniat că Wawrinka nu s-a înţeles niciodată bine cu iarba Wimbledonului. Anul trecut, el a pierdut în turul secund, iar în 2012 şi 2013 a fost eliminat, de asemenea, în primul tur. Doar în 2014 şi 2015 a avut o răbufnire, el atingând sferturile.

Citeşte şi TURNEUL DE LA WIMBLEDON. Zi perfectă pentru românce, Irina Begu este a treia calificată în turul II

TURNEUL DE LA WIMBLEDON. Oricum, indiferent de predilecţia lui Wawrinka pentru zgură, hard sau iarbă, eliminarea sa de către Medvedev este cea mai mare surpriză consemnată în prima zi a Wimbledonului. Wawrinka are în palmares trei titluri de Grand Slam, Australian Open (2014), Roland Garros (2015) şi US Open (2016), în timp ce Medvedev, jucător de 21 de ani, are o finală în circuitul ATP, la începutul anului, la Chennai, când a pierdut în faţa lui Roberto Bautista Agut. În turul doi, Medvedev îl va întâlni pe belgianul venit din calificări Ruben Bemelmans.