TUTORIAL: Cum elimini zgârieturile de pe ecranul smartphone-ului sau al tabletei

Tocmai ai cheltuit 2.000 lei pe un smartphone de ultimă generație și te-ai trezit cu o dungă de toată frumusețea pe mijlocul ecranului. Cum elimini zgârieturile de pe ecranul telefonului?

RomaniaTV.net
09 ian. 2015, 12:20
TUTORIAL: Cum elimini zgârieturile de pe ecranul smartphone-ului sau al tabletei

Cu toate că situația pare de speriat și deja te gândești că valoarea dispozitivului a scăzut, să elimini zgârieturile de pe ecranul telefonului sau tabletei este o sarcină relativ simplă.

În funcție de profunzimea zgârieturii, am selectat o serie de trucuri utile. Nu vei avea nevoie de instrumente complicate ca să elimini zgârieturile de pe ecran, ci de câteva obiecte pe care s-ar putea să le ai la îndemână chiar în momentul acesta.

Cum elimini zgârieturile de pe ecran cu o radieră

Poate suna ciudat, dar unul dintre cele mai simple și populare trucuri pentru eliminarea zgârieturilor de pe ecran este folosirea unei radiere.

Pe Youtube este plin de persoane care susțin că această metodă funcționează pentru zgârieturile fine, ca cele provocate de contactul capsei de deasupra buzunarului cu ecranul.

Îți trebuie o radieră obișnuită (nu de una foarte abrazivă) și puțină răbdare. Tot ce trebuie să faci este să miști radiera de-a lungul zgârieturii, iar aceasta ar trebui să dispară.

Continuarea tutorialului entru eliminarea zgârieturilor de pe ecranul smartphone-ului sau al tabletei pe Playtech.ro.