PORTUGALIA – IRAN 1-1 în Grupa B de la CM 2018. „Lusitanii”, meci de foc în optimile de finală cu Uruguay

Portugalia a remizat, luni, cu Iran, în Grupa B de la CM 2018 şi va juca în optimile de finală cu Uruguay.

25 iun. 2018, 15:25
PORTUGALIA – IRAN 1-1 în Grupa B de la CM 2018. „Lusitanii”, meci de foc în optimile de finală cu Uruguay

Portughezii au pus stăpânire pe posesie din primele minute. Iranienii s-au apărat precis și au tâșnit pe contraatac de fiecare dată când jocul le-a permis. Scorul a fost deschis în minutul 45 printr-o execuție marcă înregistrată a lui Ricardo Quaresma. Mijlocașul lui Beșiktaș a trimis un exteriorul la colțul lung, din afara careului de 16 metri, după o combinație rapidă cu Adrien Silva.

Repriza a 2-a a fost una de coșmar pentru Ronaldo. Balonul de Aur a ratat un penalty în minuutul și a fost la un pas de eliminare în minutul 83 după o lovitură aplicată unui iranian. Centralul din Paraguay a utilizat VAR și i-a acordat doar cartonașul galben. Tot VAR a stabilit și rezultatul final. Ansarifard a transformat în viclu un penalty și a adus două minute de foc. Portugalia a rezistat eroic și se va duela în optimi cu Suarez, Cavani și compania.

PORTUGALIA – IRAN 1-1 (1-0)

Au marcat QUARESMA (45) / ANSARIFARD (90+3p).

Iran: Beiranvand – Ezatolahi (Ansarifard 76), Pouraliganji, Hosseini, HajiSafi (Mohammadi 56) – Omid Ebrahimi, Ramin, Mehdi Taremi, Amiri – Jahanbakhsh (Gdohhos 69), Sardar.

Portugalia: Rui Patrício – Cédric, Pepe, Fonte, Guerreiro – Quaresma (B. Silva 69), William Carvalho, Adrien Silva, João Mário (Moutinho 84) – Ronaldo, André Silva (Guedes 90+6).

TVR LIVE PORTUGALIA IRAN CM 2018 STREAM ONLINE VIDEO. Portugalia şi Iran s-au mai întâlni de două ori până acum. Lusitanii au a câştigat ambele confruntări, cea mai recentă în 2006, la Cupa Mondială din Germania. PORTUGALIA IRAN, meci din ultima etapă din GRUPA B de la CM 2018, se joacă, luni, la Sarank, LIVE STREAM ONLINE VIDEO TVR.

CLASAMENT