SPANIA – MAROC 2-2 în Grupa B de la CM 2018. „Furia Roja” câştigă grupa şi va juca în „optimi” cu Rusia

Spania a remizat, luni, cu Maroc, scor 2-2, și va juca împotriva Rusiei în optimile de finală de la CM 2018.

25 iun. 2018, 15:35
SPANIA – MAROC 2-2 în Grupa B de la CM 2018. „Furia Roja” câştigă grupa şi va juca în „optimi” cu Rusia

Khalid Boutaib, vârful turcilor de la Yeni Malatyaspor, l-a executat fără emoții pe De Gea, aflat la al 4-lea gol primit din 4 șuturi ale adversarilor în acel moment. Spaniolii au dat drumul mașinăriei de tiki-taka și au egalat după doar 5 minute. Isco a finalizat după o pasă de maestru primită de la Andres Iniesta. Marocanii au fost treptat complețiți și au recurs la durități, primind nu mai puțin de 4 cartonașe galbene până la finalul primei părți.

Furia Roja a pedalat în gol în repriza secundă. Posesia interminabilă nu a fost capabilă să deschidă o defensivă compactă. Ocaziile de poartă au venit după faze fixe. Pique și Isco au trimis periculos cu capul, imprecis de fiecare dată. Au fost pedepsiți de Es Nesyri în minutul 81. Hiero a forțat, a trimis în teren toți oamenii ofesivi și a avut noroc. Iago Aspas a reluat spectaculos în minutele de prelungire, golul fiind validat după consultarea VAR.

SPANIA – MAROC 2-2 (1-1)

Isco 18, Iago Aspas 90 / Boutaib 14, En Nesyri 81

Spania: De Gea – Carvajal, Pique, Ramos, Alba – Busquets, Thiago (Asensio 74) – Silva (Rodrigo 84), Iniesta, Isco – Diego Costa (Aspas 74).

Maroc: Munir – Dirar, Benatia, Da Costa, Achraf – Boussoufa, El Ahmadi – Belhanda (Fajr 64), Ziyech (Bouhhadouz 85), Amrabat – Boutaib (En Nesyri 72).

CLASAMENT GRUPA B