Tyson Fury se retrage: „Boxul e cea mai naşpa chestie la care am luat parte. Sugeţi p…!”

Campionul mondial de box la categoria grea, Tyson Fury, şi-a anunţat luni retragerea din viaţa sportivă, după ce a fost depistat pozitiv cu cocaină, la sfârşitul săptămânii trecute.

RomaniaTV.net
03 oct. 2016, 12:27
Tyson Fury se retrage: „Boxul e cea mai naşpa chestie la care am luat parte. Sugeţi p…!”

Tyson Fury şi-a anunţat retragerea într-o postare pe Twitter, în care ia în derâdere organisemele de conducere, într-un limbaj de cartier. „Boxul este ce mai nasoală chestie la care am luat parte. O adunătură de labagii. Sunt cel mai tare şi m-am retras, aşa că sugeţi p…, zile fericite!„, a scris campionul mondial al greilor.

Tyson Fury are 28 de ani, iar 29 octombrie ar fi trebzuit să boxeze în Manchester Arena împotriva lui Vladimir Klitschko, pe care în noiembrie anul trecut l-a învins la puncte, deposedându-l de centurile WBA, IBF şi WBO, la categoria grea.

Tyson Fury a fost al şaptelea pugilist englez care a deţinut unul sau mai multe titluri la categoria grea, după Bob Fitzsimmons, Lennox Lewis, Herbie Hide, Franck Bruno, Henry Akinwande şi David Haye. După anunţul retragerii sale, titlurile mondiale vorn rămâne vacante.