Tyson Fury şochează: Am luat multă cocaină, sunt depresiv. Sper să mă omoare cineva înainte să mă sinucid

Boxerul britanic Tyson Fury, campionul mondial en titre la categoria grea, a apelat la alcool şi cocaină pentru a face faţă depresiei cu care se confruntă, după cum a dezvăluit într-un interviu acordat revistei Rolling Stone.

05 oct. 2016, 07:34
Tyson Fury şochează: Am luat multă cocaină, sunt depresiv. Sper să mă omoare cineva înainte să mă sinucid

Am băut, de luni până vineri, până sâmbătă, şi am luat cocaină. Nu puteam face faţă (depresiei) şi singurul lucru care mă ajuta era să mă îmbăt criţă. Sunt depresiv. Sper să mă omoare cineva, înainte să mă sinucid„, a spus Tyson Fury în interviul pentru Rolling Stone.

Am luat multă cocaină, foarte multă. De ce să nu consum cocaină? Este viaţa mea, nu-i aşa? Pot face ceea ce vreau… Şi nu este o substanţă care îmbunătăţeşte performanţele sportive. Nu am luat niciodată alte substanţe, niciodată în viaţa mea. Am început să iau cocaină în ultimele câteva luni„, a adăugat boxerul.

Tyson Fury (28 ani) a anunţat, luni, că nu se va retrage, de fapt, din activitatea sportivă, la doar câteva ore după ce scrisese pe Twitter că pune capăt carierei sale de boxer. „Hahahaha, credeaţi că vă puteţi debarasa de Gipsy King atât de uşor! Sunt aici pentru a rămâne. Cel Mai Mare doar vă arată cum sunt media„, a scris din nou Fury, pe Twitter.