Tzancă Uraganu a căzut în piscină în timpul unei nunți. Cum au reacționat invitații. Momentul a devenit viral pe internet

Tzancă Uraganu a fost protagonistul unui moment mai puțin plăcut în timpul unei nunți la care a fost invitat. Din cauza neatenției, manelistul a căzut în piscină.

02 mai 2023, 13:47
Tzancă Uraganu a căzut în piscină în timpul unei nunți. Cum au reacționat invitații. Momentul a devenit viral pe internet

Tzancă Uraganu a căzut în piscină din cauza fumului greu din cauza căruia nu a mai văzut unde calcă. În timp ce se afla la eveniment, manelistul s-a gândit să facă un clip video live pe rețelele sociale pentru fani.

Citește și Jador a fost luat pe sus de jandarmi după concert. Manelistul a răbufnit: „Ce înseamnă asta?!”

La un moment dat, din cauza luminilor scăzute, a atmosferei de club și pentru că s-a dat drumul la fum și nu vedea pe unde merge, artistul a căzut în piscină. Înainte să cadă, ultimul cuvânt rostit a fost „WOW”. Cineva a încercat să-l avertizeze, dar a fost prea târziu.

Imediat invitații prezenți la eveniment se aflau pe marginea piscinei încercând să-l scoată. După ce a ajuns pe uscat, Tzancă Uraganu s-a amuzat de toată situația.

După ce a postat clipul pe internet, urmăritorii au lăsat o mulțime de comentarii haioase. ”Ultimul hit: am căzut în apă și m-am ridicat”/ ”Râdea ca să nu plângă”/ ”Uraganul a intrat la apă”/ ”Tzancă lovește din nou”/ ”A vrut să vadă dacă e apa caldă”/ ”S-a botezat”/ ”Ai pățit ceva, zânul meu?”/ ”A reușit să facă cumpăna”, sunt doar câteva dintre reacțiile celor din mediul online, care s-au amuzat copios la vederea imaginilor cu manelistul.

Citește și Florin Salam, dat afară de la nuntă din nou! Este a doua oară într-o săptămână când păţeşte aşa ceva: „Stop! Acum ieși afară! Gata!”