Jador a fost luat pe sus de jandarmi după concert. Manelistul a răbufnit: „Ce înseamnă asta?!”

Jador e unul dintre cei mai ascultați și îndrăgiți maneliști ai momentului. Are o carieră de succes și se bucură de o mulțime de fani care îi ascultă muzica. Are mereu concerte și evenimente la care merge să cânte și care îi asigură și un venit deloc de neglijat.

02 mai 2023, 12:20
Jador a fost luat pe sus de jandarmi după concert. Manelistul a răbufnit: „Ce înseamnă asta?!”

Și, totuși, în ciuda succesului de care se bucură, Jador mai are parte și de momente neplăcite. Recent a fost luat pe sus de jandarmi, chiar în timp ce se afla la un concert la Deva.

Jador, luat pe sus de jandarmi

Artistul se afla pe o mașină și voia să facă poze împreună cu fanii din Deva. La un moment dat, la fața locului au ajuns jandarmii care l-au luat de mâini și de picioare. El a căzut pe mașină, iar oamenii legii l-au ridicat de acolo forțat.

A fost un moment destul de neplăcut, iar cântărețul a realizat și un clip video pe care l-a urcat pe rețelele sociale. Alături de videoclip, a postat și un mesaj pentru a explica ce s-a întâmplat.

„Ce înseamnă asta? Nu pot face poze cu oamenii mei? Vă iubesc oricum! Oamenii mei din Deva!”, a scris artistul la videoclipul pe care l-a postat pe InstaStory.

Florin Salam a fost și el protagonistul unui moment penibil. Manelistul a fost dat afară de la două nunți

Nu e singurul manelist care a trăit o astfel de experiență neplăcută la un eveniment. Și Florin Salam a trecut prin asta în urmă cu câteva zile. Manelistul a fost dat afară de la două nunți într-o săptămână. De la primul eveniment a fost alungat pentru că nu se putea concentra, iar de la al doilea a fost scos din programul artistic într-un mod mai agresiv.

Florin Salam a insistat să mai cânte „cinci minuţele”, dar unul dintre cei prezenţi i-a smuls microfonul şi l-a scos afară: „Stop! Acum ieşi cu mine afară. Gata!”, a spus bărbatul care l-a luat de braţ pe Salam şi l-a condus afară.

La primul eveniment de la care a fost dat afară, Florin Salam a părut foarte obosit în momentul în care a fost pus să cânte la nunta din Craiova.  Atunci, pentru că nu a putut să ducă nici măcar o piesă la bun sfârșit, mirele l-a scos de la petrecere.

Ulterior, Florin Salam a spus că  i s-a  pus ceva în pahar, cel mai probabil un stupefiant, care l-a făcut să nu se mai poată concentra.