Tzancă Uraganu a luat bătaie. Imaginile în care este luat la pumni de un interlop

Tzancă Uraganu a luat bătaie de la un interlop din Roșiorii de Vede. Manelistul a povestit că agresorul i-ar fi cerut să-i dea banii pe care-i avea la el și brățările de aur de la mâini. Imaginile în care Tzancă este luat la pumni au devenit virale pe reţelele de socializare.

25 nov. 2020, 16:33
Tzancă Uraganu a luat bătaie. Imaginile în care este luat la pumni de un interlop
Tzancă Uraganu a luat bătaie

Tzancă Uraganu a luat bătaie. Acesta a povestit întreaga scenă într-un live pe contul lui de socializare şi a dezvăluit că a făcut plângere la poliție pentru că este ”un om al legii”.

Am fost la bulangiul ăsta de G… am fost până acolo cu fata mea că au avut și ei o problemă, nu mai vreau să dau detalii. Și separat că a cerut bani de la mine și a vrut să-mi ia brățările, că este un fomist, a sărit la mine între 20 de inși care erau acolo. Când m-a văzut, singur, în altă parte, n-a mai sărit, n-a mai făcut nimic.

Să-i dau bani! Să știe toată lumea, să audă televiziunile, nu am de ce să mă feresc. Știe toată garda, știe… Pentru că eu sunt un om al legii, eu nu mă împotrivesc legii…”, a povestit Tzancă Uraganu pe contul său de Facebook, potrivit Wowbiz.ro.

Citeşte şi: VIDEO Maşina lui Tzanca Uraganul, implicată într-un accident rutier: „Uitaţi ce înseamnă neatenţia la volan!”

Tzancă Uraganu a luat bătaie

Este și el pe live aici. Este tare în gură cu mine și este prost în meserie. Eu am fost acolo singur, nu am fost nici pe scandal, nu am fost pe nimic… Eu am fost singur și erau mai mulți. Bine, n-a fost ceartă cu ăilalți, doar cu ăsta și cu D… ăla, cu gura aia de iepure.

Să moară fata mea, domnul G…, dacă n-ai stat în genunchi cu ăia, care-i știi tu, că nu mai dau nume, nu vreau eu să vorbesc de oamenii ăia. Numai săbii de n-ai luat! Și dacă ai fost în stare să faci nimic în viața ta. Cu ce îngropi tu în bani, că ești proxenet?

Ești un proxenet care faci bani din furăciuni și din… o ai pe prostituata aia, pe A… Ai vrut să-mi iei banii, ai vrut să-mi iei astea… Nu-i frumos ce încerci tu să faci. Ai dat zvonul că mi-ai dat… Ai sărit la mine, erați 20 de inși acolo, ia uite-mă ce m-ai desfigurat.

Bate-te cu mine mă, cum ne-am găsit noi doi aici, la Giulești. Știi când ne-am găsit la Giulești și n-ai mai fost în stare să te dai jos, să te mai dai la mine? Lăsăm să se aplice legea, eu nu te ameninț, băieții ăștia de aici au venit ăs facem o cumetrie, dar am primit telefoane, toată lumea mă întreabă ce am pățit”, a încheiat Tzancă Uraganu.


loading...