VIDEO Maşina lui Tzanca Uraganul, implicată într-un accident rutier: „Uitaţi ce înseamnă neatenţia la volan!”

Mașina lui Tzanca Uraganul a fost implicată într-un accident rutier. O femeie a lovit cinci mașini parcate, printre care şi pe cea a manelistului.

RomaniaTV.net
11 nov. 2020, 10:49
VIDEO Maşina lui Tzanca Uraganul, implicată într-un accident rutier: „Uitaţi ce înseamnă neatenţia la volan!”

Uitați ce înseamnă neatenția la volan!! O fata a lovit cinci mașini parcate dintr-o data, inclusiv pe a mea! Din fericire, nu a pățit nimic fata ! …….. atenția …………„, a scris manelistul pe pagina lui de Facebook.

Petrecere cu manelişti, oprită de Poliţie în Bucureşti. Adrian Minune şi Tzancă Uraganul, între invitaţi

Tzanca Uraganul a părăsit-o pe Lambada

Cunoscut în în lumea cântărților de manele drept Tzancă Uraganul  s-a însurat cu femeia care ceruse un ordin de protecție împotriva lui. Pentru ea, manelistul și-ar fi părăsit fosta soție cu care are o fetiță.

Tzanca Uraganul a părăsit-o pe Lambada, fosta lui soție și și-a unit destinele cu solista Mădălina Miu.

Cu toate că manelistul părea să fie un bărbat fericit alături de cea care i-a dăruit și o fetiță, lucrurile au luat o altă turnură după cee a căzut în mrejele brunetei Mădălina. 

Manelistul a cunoscut-o pe Mădălina și s-a îndrăgostit iremediabil de ea. Ulterior, cei doi au decis să-și unească destinele.

Într-o postare recentă, făcută pe conturile de socializare manelistul și Mădălina poartă aceeași verighetă.

În aprilie 2019, Mădălina Miu a cerut un ordin de protecție împotriva lui Tzancă Uraganul.Câteva zile mai târziu, însă, interpreta și-a retras cerea. Bruneta le-ar fi spus oamenilor legii că că agresiunea ar fi fost de fapt „un accident”.