Tzancă Uraganu a redeschis shaormeria din București, după ce a fost închisă de ANPC: „Am avut mici probleme! La noi este curățenie exemplară!” VIDEO

Tzancă Uraganu a anunțat că shaormeria sa din București s-a redeschis și le-a explicat fanilor săi, care a fost de fapt motivul pentru care ANPC a decis să pună lacătul pentru câteva zile.

03 feb. 2023, 19:48
Tzancă Uraganu a redeschis shaormeria din București, după ce a fost închisă de ANPC: „Am avut mici probleme! La noi este curățenie exemplară!” VIDEO

În urmă cu câteva zile, ANPC a decis să închidă temporar shaormeria din București a manelistului Tzancă Uraganu.

Andrei Velcu, pe numele său real, a făcut un live pe Facebook, acolo și-a anunțat fanii că shaormeria sa din București a fost redeschisă. Totodată, manelistul a explicat care au fost de fapt neregulile care au fost găsite de Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorului (ANPC) la cele două shoarmerii pe care le deține.

Citiți și: VIDEO: Shaormeria manelistului Tzancă Uraganu a fost închisă. Autoritățile au descoperit nereguli grave

Tzancă Uraganu: „Maioneza și toate sosurile, în loc să fie ținute la frigider între 4 și 8 grade la frigider, au fost la 9!”

„După cum știe toată lumea, shaormeria de la București, și chiar Ploiești, dar la Ploiești, pentru că am vrut eu, au fost închise câteva zile. Cea de la București trebuia închisă doar pentru 24 de ore, pentru că au venit cei de la ANPC și au găsit niște mici detalii, așa pot să spun. Toată lumea m-a întrebat, am văzut și comentarii, și postări.. M-au sunat și televiziuni, că ce s-a întâmplat? Alții m-au întrebat, poate că voiau să mănânce, alții au întrebat probabil că se bucurau.

În legătură cu shaormeria de la București, vreau să vă spun că a fost închisă din următoarele mici probleme, aș putea să spun. Eu sunt în acest domeniu la început, așa cum am fost și-n muzică. Până am devenit un profesionist în muzică, a durat. Am făcut greșeli, dar așa e în orice meserie (…) Deci, probleme au fost următoarele, așa din ce știu eu: maioneza și toate sosurile, în loc să fie ținute la frigider între 4 și 8 grade la frigider, au fost la 9. Am avut o folie pe frigiderul pe care l-am cumpărat și a trebuit să o dăm jos, o altă mică problemă. Să nu se înțeleagă că la noi există vreodată și nici nu va exista vreodată mâncarea să nu fie bună, proaspătă sau să fie expirată, cum au găsit la alte restaurante (…)

La noi se face shaorma foarte mare. Noi nu ne batem joc de nimeni, nu încercăm să furăm pe nimeni, de aia ne ajută Dumnezeu. Am făcut acest live, chiar în ziua în care s-a deschis. Trebuia să deschidem mai devreme, de câteva zile, dar am fost plecați și nu am avut când. Domnii ne-au dat acordul. La noi este curățenie exemplară”, a spus manelistul pe pagina sa de Facebook.

Shaormeriile pe care le deține Tzancă Uraganu în București și Ploiești au fost inaugurate în luna decembrie 2022.

Citiți și: Şocul momentului pentru Tzancă Uraganu! Iubita manelistului, Alina Marymar, a făcut anunţul