Şocul momentului pentru Tzancă Uraganu! Iubita manelistului, Alina Marymar, a făcut anunţul

Tzancă Uraganu va avea încă un copil, după ce iubita sa, Alina Marymar, a anunţat că este gravidă. Manelsitul mai are doi urmaşi din mariajul cu Lambada, fosta lui parteneră de viaţă.

20 ian. 2023, 22:14
Şocul momentului pentru Tzancă Uraganu! Iubita manelistului, Alina Marymar, a făcut anunţul
Şocul momentului pentru Tzancă Uraganu! Iubita manelistului, Alina Marymar a făcut anunţul

Şocul momentului pentru Tzancă Uraganu! Alina Marymar ar trebui să nască peste doar câteva luni, iar manelistul are toate motivele de bucurie. După ce vara trecută iubita lui a pierdut sarcina, aceasta e gravidă din nou, scrie SpyNews.

Tzancă Uraganu și Alina Marymar și-au dorit foarte mult să aibă un copil împreună, mai ales după momentele groaznice de anul trecut, când logodnica manelistului a pierdut o sarcină.

Citeşte şi: Tzancă Uraganu şi Raed Arafat, întâlnire de gradul zero. Şeful DSU, ipostază rară, care i-a indus în eroare pe internauţi: „Am crezut că e Axinte”

„Vara asta trebuie să terminăm cu cântările. Începând de anul viitor vom avea timp și de noi. Voi înjumătății cântările față de anul acesta. Vreau mai sărac, dar mai fericit”, spunea anul trecut Tzancă Uraganu.

Citeşte şi: Tariful lui Tzanca Uraganu: 12.000 de euro pe patru ore: „Avem taxe de plătit la stat, 10%, suntem și noi mai mulți!”

Manelistul are doi copii din relaţia cu Lambada, ultimul fiind născut anul trecut, în luna februarie, un băiețel, însă cei doi mai au și o fetiță. Lambada a ținut sarcina ascunsă, iar între acesata și Alina Marymar a existat și un scandal pe această temă!