Tzancă Uraganu a șocat cu noua sa achiziție! Lux și opulență la cote înalte. Cum a spart manelistul 300.000 de euro dintr-o singură lovitură

Iată pe ce a cheltuit Tzancă Uraganu 300.000 de euro fără să clipească. Când vine vorba de lux și opulență, manelistul nu se dă în lături de la nimic.

02 iun. 2023, 13:02
Tzancă Uraganu a șocat cu noua sa achiziție! Lux și opulență la cote înalte. Cum a spart manelistul 300.000 de euro dintr-o singură lovitură
Tzancă Uraganu a șocat cu noua sa achiziție! Lux și opulență la cote înalte. Cum a spart manelistul 300.000 de euro dintr-o singură lovitură

Tzancă Uraganu se scaldă în lux cu fiecare ocazie pe care o are. Ultima s-a achiziție a făcut furori pe internet și asta pentru că este cu adevărat o bijuterie pe patru roți. Artistul nu se gândește la bani când vine vorba de plăcerile lui sau ale familie, așa că a scos din buzunar 300.000 de euro pentru o super mașină.

Citește și: Alin Oprea, impresionat de darul emoționant primit de la soția sa. Medana îl face cel mai fericit bărbat / Exclusiv

Tzancă Uraganu și-a extins colecția de vehicule de luc, iar noua achiziție a manelistului i-a făcut pe cei pasionați de mașini să rămână cu gura căscată. Acesta are acum în garaj un  Lamborghini Huracan, pe care l-a și postat pe rețelele de socializare.

Manelistul duce o viață de lux, iar pe rețelele de socializare acesta se mândrește cu experiențele de care are parte în viața de zi cu zi. Tocmai din acest motiv nu a putut să rateze momentul de a posta fotografii cu bolidul de lux care se află mai noi în posesia sa.

Prețul unui Lamborghini Huracan ajunge la aproximativ 300.000 de euro. Tzancă le-a mulțumit fanilor, afirmând că ei sunt cei care l-au ajutat să ajungă să își permită o asemenea aroganță. Ca lucrurile să fie ca la carte, bolidul a fost adus cu baloane și șampanie, iar manelistul a optat pentru o ținută galben, ca să se potrivească perfect cu autoturismul său.

”Datorită lui Dumnezeu și vouă, oamenii mei! Huracan la Uragan!”, a scris Tzancă Uraganu pe contul lui personal de Facebook.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andrei Velcu (@tzanca__uraganu)

Tzancă Uraganu și-a obișnuit deja fanii cu viață exclusivistă pe care o duce și manelistul este adeptul schimbărilor, astfel că în urmă cu un an artistul și-a cumpărat un Rolls-Royce. Cum un astfel de moment trebuia sărbătorit, cântărețul s-a bucurat în plină stradă, cu lăutari, iar imaginile au fost postate pe Instagram.

Cum a reușit Tzancă Uraganu să îi distreze pe rockeri

Într-un video devenit viral, un rocker dansează pe o manea interpretată de Tzancă Uraganu. Se spune că oamenii care îndrăgesc acest gen muzical nu sunt fani ai manelelor. Imaginile de mai jos contrazic, însă, această presupunere.

„Omul ăsta a venit aici să asculte manele, nu rock, așa că dă-i drumul la introducerea asta„, își îndeamnă manelistul formația.

Și așa cum îi stă bine unui ascultător de manele, rockerul dă și bani la lăutari. A scos bancnotă după bancnotă din portofel și s-a bucurat de muzica manelistului. Tzancă Uraganu a fost luat prin surprindere de gestul tânărului.

Citește și: Clipe de coșmar pentru Tzancă Uraganu. A trebuit să plece de pe scenă după ce fiica sa l-a sunat plângând. „Să îți vezi copilul așa, există bariere?”