Clipe de coșmar pentru Tzancă Uraganu. A trebuit să plece de pe scenă după ce fiica sa l-a sunat plângând. „Să îți vezi copilul așa, există bariere?”

Când copilul tău este în pericol nu mai există bariere. Tzancă Uraganu a simțit acest lucru chiar pe piele lui. Celebrul manelist a plecat chiar în mijlocul unui concert, după ce fiica sa l-a sunat plângând. Iată ce se întâmplase cu micuța Anays.

09 mai 2023, 23:29
Clipe de coșmar pentru Tzancă Uraganu. A trebuit să plece de pe scenă după ce fiica sa l-a sunat plângând. „Să îți vezi copilul așa, există bariere?”

Tzancă Uraganu este unul dintre cei mai în vogă și apreciați interpreți de la noi din țară. De-a lungul carierei sale, acesta a reușit să adune în jurul său nenumărați fani și o comunitate uriașă, care îi stă alături, indiferent de situație.

Citește și: Gina Matache răbufnește din nou! Ce mesaj i-a transmis fiicei sale Oana: „Păstrează-ți demnitatea….”

Artistul este extrem de activ pe rețelele de socializare, unde împărtășește în mod constant cele mai importante momente din viața sa. Acesta nu se ferește să împărtășească și clipele mai puțin fericite. Acest lucru s-a întâmplat și de curând. Tzancă Uraganu a trecut printr-o serie de ce momente cât se poate de tensionate. Artistul a fost nevoit să plece de urgență de pe scenă, în timpul unui eveniment, după ce fiica sa, Anays, l-a sunat plângând.

Ce s-a întâmplat cu fiica lui Tzancă Uraganu

Tzancă Uraganu le-a povestit fanilor cu care comunică prin intermediul rețelelor de socializare că totul a pornit de la faptul că un bărbat i-ar fi dat cu spray în ochi, fiicei lui. Pentru a-și asigura fanii că a fost cât se poate de necesar să părăsească concertul și să meargă să își ajute fiica, acesta a postat și o fotografie cu Anays, care este vizibil afectată de acest eveniment. Micuța apare speriată și plânge, în timp ce se află într-un apel video cu tatăl ei.

„Motivul meu pentru care am plecat de la nuntă și am ajuns să fac live-uri știind că nu e normal pentru mine ca artist să fac live-uri, cum fac majoritatea oamenilor care nu au ce mânca în casă, dar se dau zmei…Am fost sunat de Anaysa care în poza asta avea spray în ochi de la omul ăsta și de la familia lui”, a povestit Tzancă Uraganu, pe Facebook.

Această întâmplare l-a speriat teribil pe celebrul manelist. Îngrijorat fiind, Tzancă Uraganu a hotărât să plece de urgență de la nunta la care se afla pentru a întreține atmosfera. Artistul a mai mărturisit în clipul live de pe Facebook, faptul că atunci când realizezi că fiul sau fiica ta ar putea fi în pericol, nu mai există niciun fel de opreliște. Acesta speră că fanii au înțeles exact care este motivul pentru care a trebuit să părăsească concertul.

„Aceasta e postarea pentru fanii mei și oamenii care mă apreciază, că eu nu fac live-uri de genul ăla dacă nu aveam ce pune pe masă ca alții. Poate coboram la nivelul lor. Să îți vezi copilul așa, există bariere? Timpul le va decide pe toate. Mulțumesc și sper că acum ați înțeles”, a mai spus artistul, pe Facebook.

Citește și: Donald Trump, găsit vinovat de viol. Fostul lider al SUA, obligat să-i plătească despăgubiri uriașe femeii pe care a agresat-o sexual