Tzancă Uraganu, audiat la DIICOT! Clipe de coșmar pentru celebrul manelist. Care este motivul pentru care a ajuns să dea declarații

Tzancă Uraganu trece prin clipe de coșmar! Celebrul manelist se confruntă din nou cu probleme serioase. A ajuns să fie chiar și audiat la DIICOT, după ce a fost nevoit să se ascundă de interlopi și să ceară ajutorul poliției.

11 ian. 2024, 11:25
Tzancă Uraganu, audiat la DIICOT! Clipe de coșmar pentru celebrul manelist. Care este motivul pentru care a ajuns să dea declarații
Tzancă Uraganu, audiat la DIICOT! Clipe de coșmar pentru celebrul manelist. Care este motivul pentru care a ajuns să dea declarații

Tzancă Uraganu se confruntă din nou cu probleme serioase. În cursul zilei de ieri, manelistul a fost supus audierilor la DIICOT, după ce a fost nevoit să se ascundă de interlopi și să solicite asistența Poliției. În prezent, cântărețul trece prin momente tensionate, fiind victima unor urmăriri, șantaje și tâlhării. De asemenea, într-o postare pe rețelele de socializare, el a dezvăluit că a primit amenințări cu moartea din partea abuzatorilor.

Citește și: Tzancă Uraganu se pozează în mașini de lux, în timp ce Lambada, fosta soție, este dată în judecată pentru datorii

„Stau într-un loc ascuns pentru că nu prea mai pot ieși nicăieri. Sunt amenințat de niște interlopi foarte periculoși. Foarte renumiți, în același timp, m-au amenințat. Bineînțeles că, am fost și tâlhărit de ei. Mi-au luat și o mașină care se află în custodia poliției. (…). Sunt niște oameni foarte periculoși, deja sunt dispuși la ani mulți de pușcărie. Eu sunt undeva ascuns. Oamenii ăștia îmi cer bani, îmi cer taxă de protecție, vor să vină după mine să le dau bani. Le-am mai dat de atâtea ori”, a declarat Tzancă Uraganu pe contul lui personal de Instagram.

Chiar dacă a trecut peste o lună de la incidentul în care manelistul a fost implicat, se pare că autoritățile au reacționat abia acum. Conform informațiilor furnizate de Antena 3 CNN, Tzancă Uraganu a relatat anchetatorilor de la DIICOT toate detaliile despre scandalul cu cei care încearcă să obțină bani de la el.

Este posibil ca, în urma dezvăluirilor făcute de artist, persoanele implicate să fie chemate pentru audieri în perioada următoare. În ciuda temerilor pentru viața sa, cântărețul de muzică de petrecere afirmă hotărât că nu se va retrage până când nu va obține dreptate.

”Ei mă amenință, îmi cer bani, șantaj, deja mi-au luat un ceas în urmă cu 2 ani, mi-au luat o sumă de bani, m-au tâlhărit, și în Germania tot ei au fost. (…) Nu se mai poate ieși din casă. Mă amenință într-una să le dau bani, vor să vină după mine, au zis că îmi dă foc la casă, eu deja vreau să iau copiii să mă mut, să îi pun într-un loc ascuns pentru că au zis că dau foc la casă, oamenii sunt în stare de orice. Vreau să se facă dreptate și rog toată Poliția Română și DIICOT și tot ce înseamnă procuratură să ia măsuri cu acești oameni pentru că nu se mai poate trăi și nu mai pot ieși nicăieri din cauza lor pentru că trebuie să le dau lor taxă de protecție.”, a declarat Tzancă Uraganu în exclusivitate la România TV.

Citește și: Bia Khalifa a pus ochii pe Tzancă Uraganu? Fanii manelistului au luat foc: „Nu te lași până nu te bate Marymar”