Tzancă Uraganu se pozează în mașini de lux, în timp ce Lambada, fosta soție, este dată în judecată pentru datorii

Tzancă Urganu este unul dintre cei mai cunoscuți maneliști de la noi din țară. Toată lumea știe că s-a despărțit de soția lui, Lambada, și s-a cuplat cu o altă femeie pe nume Marymar. Deși cântărețul are foarte mulți bani, despre fosta lui iubire nu se poate spune același lucru, de vreme ce Lambada a fost dată în judecată din cauza datoriilor.

10 ian. 2024, 14:27

În timp ce Tzancă se pozează în mașini de lux, fosta soție întâmpină probleme financiare. Mama celor doi copii ai lui Tzancă Uraganu este dată în judecată pentru datorii.

Citește și Scandal în lumea maneliștilor. Tzancă Uraganu și-a concediat un muzician în timpul turneului din Franța. Manelistul a răbufnit: „Zi de zi este sub influența substanțelor interzise”

Viața lui Tzancă Uraganu pare o adevărată telenovelă. Manelistul are trei copii cu două femei, iar în acte este căsătorit cu o altă femeie, cu care se află în proces de divorț în momentul de față.

Lambada este femeia care i-a oferit artistului doi copii, cel de al doilea fiind născut în timp ce cântărețul era deja într-o relație cu Marymar, femeia care i-a oferit cel de al treilea copil.

Chiar dacă nu mai formează un cuplu, cei doi foști soți, Tzancă și Lambada, par să petreacă timp împreună, de dragul celor doi copii pe care îi au cei doi.

De ce i-a fost deschis proces Lambadei

Dovadă stau chiar imaginile pe care Lambada le postează pe internet. Relația dintre manelist și fosta parteneră pare să fie una bună, însă, portalul instanțelor de judecată pare să îi contrazică pe cei doi.

Mai exact, femeii i-a fost deschis un proces de către asociația de locatari din complexul în care locuiește.

În acest proces fosta soție a lui Tzancă Urganu are calitatea de: ”pârât”, iar obiectul acestuia este: ”pretenţii”.

Ceea ce înseamnă că reclamantul, în acest caz asociația de proprietari, cere rezolvarea probei administrate în faţa instanţei de fond, potrivit SpyNews.ro.

În urmă cu aproximativ două luni, manelistul și-a achiziționat un nou bolid de lux.

Citește și Tzancă Uraganu, mesaj tranșant pentru colindători: „Vă rog mult să nu mai veniți!”

Mașina valorează aproape 200.000 de euro, iar cea care a publicat imagini cu mașina a fost chiar Lambada. Imaginile au fost însoțite chiar de piesa lui Tzancă Uraganu care se numește: ‘”Să nu-l deranjați pe rege’”.