Tzancă Uraganu calcă accelerația bolidului de lux peste limită! În ce probleme s-a băgat celebrul manelist din cauza vitezei

Tzancă Uraganu are procese peste procese. Se pare că oricâte amenzi a luat de-a lungul timpului, nu vrea să renunțe la a fi vitezoman. Artistul așteaptă încheierea vacanței judecătorești pentru a-și putea finaliza procesele.

14 iul. 2023, 10:24
Tzancă Uraganu calcă accelerația bolidului de lux peste limită! În ce probleme s-a băgat celebrul manelist din cauza vitezei
Tzancă Uraganu calcă accelerația bolidului de lux peste limită! În ce probleme s-a băgat celebrul manelist din cauza vitezei

Tzancă Uraganu este poate cel mai cunoscut manelist de la noi din țară. Chiar și persoanele care nu ascultă în mod frecvent acest stil muzical știu cine este Tzancă Uraganu, iar unele din piesele lui reprezintă pentru mulți plăceri vinovate.

Citește și: De la lux și opulență la modestie totală! Cu ce haine se îmbracă Tzancă Uraganu când se plimbă în Lamborghini

Totuși, și Tzancă Uraganu este om, iar viața lui nu este mereu extraordinară. Și el se lovește de situații dificile și uneori mai și greșește și trebuie să plătească pentru asta. De exemplu, în momentul de față, cântărețul se confruntă cu o serie de probleme cu legea, după ce a gafat din nou.

Recent o instanță din Prahova a hotărât să respingă cererea autorităților locale din comuna Bucov, prin care se cerea înlocuirea amenzilor cu muncă în folosul comunității pentru Andrei Velcu, adică Tzancă Uraganu. Acum, manelistul a intentat o acțiune în instanță pentru a contesta excutarea, ceea ce semnifică că autoritățile dispuseseră executarea silită a manelistului.

Nu este prima oară când Tzancă Uraganu are probleme cu legea, de altfel, acesta a ajuns în repetate rânduri în instanță cu poliția. Cele mai multe procese au ca obiect „anulare proces verbal de contravenţie”, iar multe dintre acestea au fost respinse. Artistul a contestat deciziile luate de magistrați, dar nu a avut prea mare succes. Anul acesta, Tzancă Uraganu a pierdut mai multe procese, iar printre acestea se numără și acțiunea deschisă împotriva Secției Nr. 22, Poliția Bragadiru, poliție București, Inspectoratul Județean de poliție Prahova, IPJ Prahova.

Iar lucrurile nu se termină aici. Este adevărat că acum traversăm vacanța judecătorească, însă aceasta se va termin în luna septembrie, iar atunci Tzancă Uraganu va relua drumurile la tribunal, căci încă mai are procese care nu au fost finalizate. Mai exact, cântărețul își joacă ultima carte cu următoarele instituții: Poliția orașului Comănești, Batalionul 5 Direcția Generală de Jandarmi București. Sectia NR.20 poliție București, Direcția Generală de poliție a Municipiului București, Direcția Generala de Jandarmi Buurești, Secția NR.5 poliție București. În aceste cauze, artistul a depus contestații, probabil nemulțumit de deciziile luate în primă instanță.

Citește și: Tzancă Uraganu, revoltat după imaginile terifiante cu Dana Roba. Cere pedeapsă dură pentru soțul vedetei