Tzancă Uraganu, chef de zile mari în sufrageria lui Adrian Corduneanu! Manele „la rece” şi dedicații pentru membrii lumii interlope FOTO&VIDEO

A fost mare petrecere în Iaşi, în vila lui Adrian Corduneanu. "Beleaua", aşa cum s-a autointitulat temutul interlop, şi-a chemat la chef prietenii şi fraţii, iar invitat special a fost manelistul Tzancă Uraganu.

30 apr. 2022, 08:30
Tzancă Uraganu, chef de zile mari în sufrageria lui Adrian Corduneanu! Manele „la rece” şi dedicații pentru membrii lumii interlope FOTO&VIDEO
foto: Bzi.ro

În sufrageria Cordunenilor, Tzancă Uraganu a cântat manele „la rece” pentru apropiaţii interlopilor ieşeni, aşa că nu au putut lipsi dedicaţiile.

„Facem și noi două vorbe special pentru frații noștri, pentru Adrian, pentru Costel, pentru toți frații, Bogdănel, Vasilică, Gelu”, a spus Tzancă Uraganu.

Petrecerea la care au răsunat manelele lui Tzancă Uraganu a fost transmisă live pe reţelele de socializare, aşa cum se mândesc, de fel, cei din lumea interlopă. De la distracţie nu au lipsit nici copiii sau soțiile fraților Corduneanu, scrie Bună Ziua Iaşi.

Citeşte şi: Gest scandalos al celebrului manelist Tzancă Uraganu. Incredibil, unde și-a parcat mașina FOTO

Interlopii au fost dispuşi să plătească chiar şi mii de euro pentru a asculta o melodie cântată de interpretul preferat. Cel mai probabil, frații Corduneanu nu l-au plătit pe Tzancă Uraganu, scrie presa ieşeană.

Celebrul manelist a concertat la Iași într-o sală de jocuri de noroc, acolo unde au fost prezenți și o parte dintre frații Corduneanu.

Adrian Corduneanu l-a chemat pe Tzancă Uraganu să-i cânte în sufragerie, la scurt timp după ce a ieşit din arest

Poreclit „Beleaua” de la Iaşi, interlopul Adrian Corduneanu a ajuns în spatele gratiilor acum câteva săptămâni. Bărbatul era acuzat de anchetatori că a șantajat un patron de fast-food din Iași. Polițiștii l-au ridicat pe Adrian Corduneanu de la un salon de tatuaje din Iași, iar mai apoi au efectuat la domiciliul acestuia o percheziție.

”Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Iași, cu sprijinul luptătorilor SAS, au efectuat o percheziție domiciliară pe raza municipiului Iași în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de șantaj. Bărbatul, de 43 de ani, bănuit de comiterea faptei, a fost condus la sediul Poliției pentru audieri. Din cercetările efectuate până în prezent a rezultat faptul că acesta ar fi solicitat, prin folosirea de amenințări, de la o persoană, 1.000 de euro și ar fi primit 2.000 de lei. În baza probatoriului administrat în cauză, acesta a fost reținut de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale pentru 24 de ore și introdus în Arestul IPJ Iași. La data de 13 aprilie a.c., acesta va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași cu propuneri legale. Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Brigăzii de Operațiuni Speciale Iași. Cercetările continuă”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Iași.

Citeşte şi: Adrian Corduneanu, petrecere cu șampanie în arest la domiciliu. Interlopul a ajuns viral pe TikTok VIDEO