Tzancă Uraganu, dezvăluiri despre bătaia încasată în Germania. De ce a fost, de fapt, agresat manelistul

Tzancă Uraganu a vorbit în premieră despre incidentul care a avut loc în Germania, unde a fost victima unei agresiuni. Manelistul a fost atacat şi susţine că i-a fost furată o sumă foarte mare de bani!

14 ian. 2022, 08:53
Tzancă Uraganu, dezvăluiri despre bătaia încasată în Germania. De ce a fost, de fapt, agresat manelistul
Tzancă Uraganu a fost bătut cu bestialitate

Tzancă Uraganu, dezvăluiri despre bătaia încasată în Germania. Manelistul a anunţat că va vorbi despre incident la momentul potrivit și că autorităţile au desfăşurat deja o anchetă.

Tzancă Uraganu, dezvăluiri despre bătaia încasată în Germania

„A fost o tâlhărie, s-a luat o sumă mare. O sa vorbim la momentul potrivit despre asta. S-a desfășurat o anchetă și în România și în Germania și o să fie foarte bine pentru mine”, a declarat Tzancă Uraganu. Acesta a adăugat că nu are cunoștințe despre atacatori: „Nu am cunoștințe despre ei, dar erau și oameni români. Țin legătura cu anchetatorii din Germania, avem avocați care se ocupă de tot. Dacă vreau să fac dreptate pot face în orice secundă, iar la mine cine greșește, plătește foarte scump, și nu în bani, că nu au ei bani să mă plătească pe mine!”.

Tzancă Uraganu a fost bătut cu bestialitate. Primele declaraţii: „Au venit prin spate şi mi-au dat cu spray în ochi”

În noiembrie anul trecut, Tzancă Uraganu susţinea că ar fi fost agresat de trei indivizi care nu au fost mulțumiți de timpul pe care l-a prestat la un eveniment, aceștia dorindu-și să le cânte mai mult. „Este adevărat că am avut niște discuții. Au sărit niște oameni la mine. Cred că niște țigani sârbi erau. Nu știu exact de la ce a pornit, probabil erau supărați că nu le-am cântat lor mai mult la un eveniment. Au existat niște înjurături, după care au așteptat să fiu singur afară și, într-adevăr au sărit la mine. A fost o bătaie de stradă, n-a murit nimeni dintr-o bătaie de stradă”, spunea manelistul. Acum, spune că are o problemă cu oamenii de la noi din țară care l-au atacat și o să îi dezvăluie curând, iar sârbii care au fost implicați în atac  nu au putut fi descoperiți.

Tzancă Uraganu, filmarea şocantă după ce a fost bătut în Germania! E plin de sânge VIDEO