Tzancă Uraganu, filmarea şocantă după ce a fost bătut în Germania! E plin de sânge VIDEO

Tzancă Uraganu a fost bătut în Germania chiar de frații Lambadei, fosta soţie a manelistului. Acum au apărut şi imaginile în care artistul este plin de sânge pe față și pare speriat!

02 nov. 2021, 11:50
Tzancă Uraganu, filmarea şocantă după ce a fost bătut în Germania! E plin de sânge VIDEO

Tzancă Uraganu, filmarea şocantă după ce a fost bătut în Germania! Tzancă Uraganu a fost bătut în Germania chiar de frații Lambadei, fosta soţie a manelistului. Acum au apărut şi imaginile în care artistul este plin de sânge pe față și pare speriat!

Tzancă Uraganu, filmarea şocantă după ce a fost bătut în Germania! E plin de sânge!

Tzancă Uraganu apare în imagini plin de sânge pe față, însă după câteva ore avea să facă un live în care ironizează site-urile de monden care au anunțat despre bătaie. „Sunt aici la terapie intensivă, mi-am pus dinții din nou, ce să fac. Ce aveți, mă, ați înnebunit cu zvonurile astea! Mai terminați, mă! Nu știți cum să mai faceți like-uri și vizualizări? Nu mai poate omul să meargă undeva să cânte că se scot zvonuri. Terminați cu discuțiile astea proaste. După cum vedeți totul este sub control. Gata cu aberațiile, vă rog frumos, și cu zvonuri false! Am pregătit niște hituri de o să se zguduie România, vă promit”, a spus Tzancă Uraganu.

Tzancă Uraganu, internat de urgenţă într-un spital din Germania. Manelistul, bătut cu sălbăticie de fostul cumnat!

Chiar şi aşa, Miraj Tsunami, fratele lui, a confirmat incidentul, spunând că Tzancă Uraganu a avut mare noroc că nu a murit. „A fost în Franța a cântat, apoi a plecat să cânte în Germania la un club. S-a plimbat pe acolo și a probat o mașină, își făcea un selfie, din câte știu eu, și în momentul ăla s-a trezit cu patru indivizi lângă el. L-au lovit în zona capului, la ochi, cu niște telescoape. A fost în spital, i-au făcut investigații, nu este în comă, mâine vine acasă, a plecat din spital pe picioarele lui, doar mie mi-a dat poze cu el, nu le pot da. A zis că este bine, după care i-am sunat pe mama și pe tata. Spunem sărut mâna lui Dumnezeu că nu a murit. Are bodyguarzi, dar nu erau cu el, unul plecase acasă, el era cu un lăutar dar ăștia l-au urmărit, probabil a fost vândut de cineva și etc. Au atacat-o și pe Marymar, i-au dat și ei câțiva pumni, dar ea se simte bine. Ei aveau ce aveau cu el, el era căzut jos, s-au pus peste ei. Nici nu vreau să îmi imaginez că mă ia capul”, a spus Miraj Tzunami, la Antena Stars.

Tzancă Uraganu, făcut KO! Manelistul, bătut măr la o nuntă: „I-a dat un pumn, planton!”