Gest impresionant al Narcisei, fosta soţie a lui Guţă, după ce a aflat că Sorina manelista este grav bolnavă. Şi-a mobilizat urmăritorii de pe TikTok ca să strângă bani pentru fosta ei rivală

Drama pe care o traversează de ceva vreme Sorina Şerban, marea iubire a lui Nicolae Guţă şi partenera lui de scenă vreme de şapte ani, a impresionat-o până şi pe rivala ei, Narcisa Balaban. Narcisa, care şi ea a făcut parte din viaţa lui Guţă timp de 11 ani, ba chiar i-a dăruit şi un copil, a intrat într-un live cu Sorina şi a încercat să-şi mobilizeze urmăritorii să doneze bani pentru aceasta.

10 iun. 2022, 15:38

Narcisa şi Sorina, fostele iubiri ale lui Guţă, au intrat într-un live pe TikTok şi le-au vorbit urmăritorilor despre problemele de sănătate cu care se confruntă Sorina.

Narcisa şi Sorina Guţă live pe TikTok

În acelaşi timp, Narcisa a făcut apel la fani să o ajute pe aceasta cu bani pentru a putea beneficia de transplantul de plămâni de care are atâta nevoie pentru a putea duce o viaţă normală.

La un moment dat, văzând că abia mai are suflu, Narcisa i-a propus fostei sale rivale să nu mai vorbească pentru a nu-şi mai risipi fărâma de energie pe care o mai are. La apelul Narcisei, de a dona pentru Sorina, internauții au fost foarte receptivi.

Oricum, auzi, Sorina! Prima, prima dată, când am început noi cu live-ul, eu cu tine, dacă eram puțin mai adunați trebuia să ai suma asta, nu chiar, dacă măcar acolo, un 9-10 mii trebuia făcuți, pentru că lumea face nene din primele 20 de locuri.(…) Nu mai vorbi Sorina, să nu ți se taie mai taie prea tare respirația, trebuie să vorbești mai puțin. (…) Oamenii ăștia din lumea muzicii care o știți pe Sorina, trebuia să se implice și ei”, a spus Narcisa pe live.

Citeste si Sorina, fosta iubită a lui Guţă, aruncă bomba! De ce a renunţat să mai frecventeze comunitatea pocăiţilor: „Mă puneau să cer bani că-L laud pe Dumnezeu în cântări! N-am vrut! El nu mi-a luat mie bani când mi-a dat voce”

Boala de care suferă Sorina manelista

Dacă la început a apărut în spaţiul public informaţia că marea iubire a lui Guţă ar suferi de o boală renală pentru care ar avea nevoie de transplant de rinichi, ulterior aceasta a intervenit şi a infirmat aceste informaţii lansate de Tzancă Uraganu. Ea a explicat că este, într-adevăr, foarte bolnavă, dar că suferă de plămâni, şi nu de rinichi, iar afecţiunea ar fi moştenită de la mama ei.

M-am îmbolnăvit rău de tot cu plămânii, cu inima. Tzancă a înțeles greșit, pentru că se auzea muzică acolo când vorbeam cu el. Și a înțeles greșit Tzancă… Că trebuie să fac transplant de rinichi. Dar nu de rinichi. Am la inimă probleme și trebuie să fac transplant de plămâni. Asta e din părinți. A avut și mama la fel, a avut BPOC, grad unu, doi, trei”, a declarat Sorina pentru Antena Stars.

Citeste si Tzancă Uraganu îl demolează pe Nicolae Guţă pentru că o lasă pe Sorina să moară! „I-ai luat toţi banii atâţia ani de zile! Măcar acuma să faci şi tu un gest şi să nu o laşi să moară!”

Sorina a explicat, de asemenea, şi de ce nu are bani de transplant şi este nevoită să apeleze la mila oamenilor, dat fiind faptul că, de-a lungul carierei sale, a câştigat foarte mulţi bani.

N-am cerut milă de la nimeni în viaţa mea, numai la Iisus Hristos Domnul Sfânt şi Adevărat, iar dacă am căzut de pe cale, dacă am căzut de la credinţă, nu mi-am pierdut nădejdea în Dumnezeu. Se mai spune că unde-s banii tăi, care-ai făcut, care-ai cântat. Domnul Iisus Hristos ştie, cinci ani de zile eu am ţinut-o pe măicuţa mea prin spitale. Eu n-am strâns bani, nu mi-am făcut palate şi hoteluri, desi am făcut mulţi bani, am făcut mulţi bani la viaţa mea, am ţinut familii, cumnaţi, nepoţi, mamă, surori, poate m-am dus la cântat cu papuci rupţi, dar nepoţii au fost îmbrăcaţi, mâncaţi, nu au dus lipsă de nimic, slăvit să fie Domnul” ,  a explicat Sorina Guță în timpul unui live pe TikTok.