Tzancă Uraganu, gest impresionant pentru un băiețel. Manelistul a fost Moș Crăciun pentru o zi: „Îți aduc eu personal ce vrei tu”

Tzancă Uraganu, gest impresionant pentru un băiețel. Zilele trecute, a circulat pe rețelele de socializare un videoclip în care un copil îi răspundea mamei sale că își dorește de Moș Crăciun un tricou cu Tzancă, iar manelistul a văzut video-ul.

08 dec. 2022, 10:19
Tzancă Uraganu, gest impresionant pentru un băiețel. Manelistul a fost Moș Crăciun pentru o zi: „Îți aduc eu personal ce vrei tu”
Tzancă Uraganu, gest impresionant pentru un băiețel

Tzancă Uraganu, gest impresionant pentru un băiețel. Manelistul nu a stat pe gânduri și s-a decis să-i facă o surpriză de neuitat unui fan mai micuț. Copilul și-a împlinit visul și l-a cunoscut personal pe manelist. Ulterior, gestul lui a devenit imediat viral pe rețelele de socializare.

Tzancă Uraganu, gest impresionant pentru un băiețel

O mămică a postat pe TikTok un clip în care își întreabă fiul ce își dorește în dar de la Moș Crăciun:

„Mama: Ce vrei tu să-ți aducă Moș Crăciun?

Băiețelul: Un tricou cu Tzancă. 

Mama: Un tricou cu Tzancă? Atât? Nu vrei jucării, nu vrei nimic?

Băiețelul: Nu vreau nimic, decât un tricou cu Tzancă” . 

Videoclipul s-a viralizat rapid și l-a văzut și manelistul. „Așa copil! Îți aduc eu personal ce vrei tu! Să te pup de băiețel frumos, abia aștept să ne cunoaștem!”, a transmis manelistul pe rețelele de socializare, distribuind imaginile cu cel mic.

Tzancă Uraganu l-a invitat pe cel mic și a făcut o poză cu el, într-un decor de sărbători. După aceea, i-a făcut un tricou personalizat pe care a tipărit fotografia.

Citește și: Fratele lui Tzancă Uraganu, săltat de mascați după ce s-a dat drept preot. A câştigat mii de lei de la credincioşi cărora le promitea că le rezolvă orice problemă

Tzancă Uraganu și-a deschis șaormerie și în Ploiești

În acest weekend, cântărețul și-a deschis o șaormerie în București, iar oamenii au luat cu asalt localul pentru a primi o șaorma gratis. După succesul din București, cântărețul și-a mai deschis o șaormerie și în Ploiești.

Cu ocazia deschiderii fast-food-ului din Ploiești, acesta le-a oferit câte o șaorma gratis tuturor celor care au venit la deschidere la fel cum a procedat și la evenimentul de deschidere din Capitală.

În urmă cu doar câteva zile acesta și-a mai deschis o șaormerie în București. De la evenimentul cu pricina nu au lipsit Alex Velea și Anda Adam care au decis să-i fie alături manelistului. Pe lângă aceștia a fost prezentă și poliția pentru  a se asigura că evenimentul se desfășoară fără incidente. La avenimentul cu pricina, Tzancă și-a făcut apariția în bolidul său de lux, iar mai apoi le-a cântat celor prezenți.  Singurul inconvenient al evenimentului a fost faptul că bucătarii au cam întârziat.