Tzancă Uraganu, implicat într-un scandal monstru cu un preot: „Homosexualule, să-ţi fie ruşine faţă de Dumnezeu”

Tzancă Uraganu, implicat într-un scandal monstru cu un preot. Manelistul s-a supărat foarte tare, după ce un slujitor al bisericii a refuzat să mai oficieze slujba, pentru că a întârziat cincisprezece minute.

06 oct. 2022, 18:42
Tzancă Uraganu, implicat într-un scandal monstru cu un preot: „Homosexualule, să-ţi fie ruşine faţă de Dumnezeu”
Tzancă Uraganu, implicat într-un scandal monstru cu un preot

Tzancă Uraganu, implicat într-un scandal monstru cu un preot. Este unul dintre maneliștii care a fost mereu în centrul atenției, piesele sale au creat de fiecare dată controverse. Pe cât de transparent este cu partea profesională, pe atât de secretos este cu cea personală.

Citeşte şi: Tariful lui Tzanca Uraganu: 12.000 de euro pe patru ore: „Avem taxe de plătit la stat, 10%, suntem și noi mai mulți!”

Tzancă Uraganu, implicat într-un scandal monstru cu un preot

După ce a fost refuzat de preot, să oficializeze o slujbă, pe care o avea programată, manelistul s-a enervat foarte tare, a scos telefonul din buzunar şi l-a filmat, în timp ce detalia motivul refuzului. La un moment dat, Tzancă a început să aducă jigniri, numindu-l pe preot homosexual.

Acest domn, preot, ne-a spus să nu mai venim în biserica asta, nu ne mai face nicio slujbă şi asta pentru că am întârziat un sfert de oră. În general, preoţii sunt cei mai escroci şi cei mai mari homosexuali. Homosexualule, să-ţi fie ruşine faţă de Dumnezeu, că vorbeşti în casa Lui, să nu mai intrăm aici„, este mesajul transmis de Tzancă Uraganu pe TikTok.

@cristiannicolae1989 #foryou #foryourpage #viral #fy @tzzzancauraganu #tzancauraganu ♬ sunet original – Cristiannicolae1989

Locuinţa lui Tzancă Uraganu, spartă de hoţi

Tzancă Uraganu spune că au fost patru hoți care nu au reușit să pună mâna pe cine știe din apartamentul lui, deoarece banii îi ține pe card. ”Sunt un pic nervos pentru oamenii ăștia care nu știu ce să mai facă… Ați spart apartamnetul ăsta din Pipera. Sunteți niște hoți foarte proști pentru că nu ați găsit nici banii la care v-ași fi așteptat voi pentru că toți banii pe care îi am eu sunt pe card.

Toți banii pe care îi iau sunt pe telefon. Mai mult ați făcut deranj aici și o să plătiți, nu o scăpați. O să fiți depistați, ași luat ce ați luat, ceva ce pentru mine nu orea contează. Ați luat ceva, dar pentru mine chiar nu contează.”, a declarat Tzancă Uraganu pe rețelele de socializare.