Ce boală are, de fapt, Sorina, marea iubire a lui Nicolae Guţă. Imagini şocante cu fosta manelistă

Sorina, fosta mare iubire a lui Nicolae Guţă şi interpreta hitului "Aş renunţa", a făcut primele declaraţii legate de boala ei, după ce Tzancă Uraganu a dezvăluit în spaţiul public faptul că aceasta ar urma să fie supusă unui transplant de rinichi în Turcia.

31 mai 2022, 20:55
Ce boală are, de fapt, Sorina, marea iubire a lui Nicolae Guţă. Imagini şocante cu fosta manelistă

Ce boală are, de fapt, Sorina. În urmă cu câteva zile, Tzancă Uraganu a lansat pe Facebook un apel către toţi cei care o cunosc şi o apreciază pe Sorina manelista pentru a o ajuta financiar. Potrivit artistului, Sorina ar urma să fie supusă unei intervenţii chirurgicale în Turcia prin care să i se transplanteze un rinichi nou.

Fac un anunț, în primul rând, către toți lăutarii! Această femeie pe care o știm cu toții, Sorina, se zbate între viață și moarte. Haideți să o ajutăm cu toții! Are nevoie de transplant de rinichi în Turcia. Fiecare, care vrea să o ajutăm cu cât putem! O să revin cu un live!”, este mesajul transmis de Andrei Velcu, alias Tzancă Uraganu pe Facebook.

Ce boală are Sorina, marea iubire şi fosta parteneră de scenă a lui Nicolae Guţă

După apelul lui Tzancă, Sorina a avut o primă reacţie şi a precizat că nu este vorba despre un transplant de rinichi şi că Tzancă a înţeles greşit când au vorbit, din pricina zgomotului de fundal. Totodată, fosta artistă a povestit că, pe lângă problema de sănătate, se mai confruntă şi cu o altă problemă majoră: la începutul anului 2020, casa în care locuieşte a fost afectată de un incendiu puternic şi nu a reuşit să o repare până acum din cauza lipsei banilor.

Nu am avut posibilitatea să o repar. Nu am avut posibilitatea să o repar, pentru că nu am cântat în lume. După aceea, am început iar să cânt și tot nu am mai reușit să o repar. Și uite așa, m-am îmbolnăvit. M-am îmbolnăvit rău de tot cu plămânii, cu inima. Tzancă a înțeles greșit, pentru că se auzea muzică acolo când vorbeam cu el. Și a înțeles greșit Tzancă… Că trebuie să fac transplant de rinichi. Dar nu de rinichi. Am la inimă probleme și trebuie să fac transplant de plămâni. Asta e din părinți. A avut și mama la fel, a avut BPOC, grad unu, doi, trei”, a declarat Sorina pentru Antena Stars.

Citeste si Sorina, marea iubire a lui Nicolae Guţă, în stare gravă. Tzancă Uraganu, apel disperat: „Se zbate între viaţă şi moarte”

Sorina, marea iubire a lui Nicolae Guţă şi singura femeie care a avut curajul să-l părăsească

Sorina şi Nicolae Guţă au format unul dintre cele mai iubite cupluri de manelişti în anii 2000. Scoteau hit după hit şi nu era nimeni care să stea pe scaun la spectacolele lor. La un moment dat, însă, drumurile lor s-au despărţit, iar Sorinei i s-a pierdut urma. Mulţi ani mai târziu s-a aflat că a luat calea bisericii penticostale şi cântă numai la adunări.

La mulţi ani după ce cei doi nu au mai format un cuplu ca artişti, s-a aflat şi faptul că între ei a fost mai mult decât o relaţie profesională, a fost o relaţie de iubire. Sorina a fost, de altfel, singura femeie care a avut curajul să-l părăsească. A făcut-o nu pentru că nu-l iubea, ci din trei motive: îşi pierduse încrederea în el pentru că el i-a ascuns luni întregi faptul că avea şase copii; mult timp Guţă a refuzat să o ceară de nevastă şi, nu în ultimul rând, Sorina nu mai putea tolera gelozia nejustificată a manelistului.

Relaţia lor a durat şapte ani. În 2005, Sorina şi Guţă au apucat-o pe drumuri separate, iar dacă Guţă a urcat din ce în ce mai mult în preferinţele românilor amatori de manele, de Sorina nu s-a mai auzit absolut nimic.

Moartea mamei sale a fost o cumpănă prea mare pentru Sorina. Nu a ştiut să o gestioneze altfel decât apelând la alcool. Şi a- înecat amarul în băutură devenind, în scurt timp, dependentă de alcool. Tot coşmarul a durat trei ani până când, într-o zi, la insistenţele surorii ei, a decis să meargă la biserica penticostală şi să-L caute pe Dumnezeu. L-a găsit, iar de când a scăpat de alcool, a decis să-şi închine viaţa lui Dumnezeu şi să cânte doar cântece bisericeşti specifice penticostalilor.

După moartea ei am avut foarte mari probleme, n-am mai cântat, am stat închisă în casă, am dat în patima alcoolului după ce a murit mama, am crezut că nu mă mai las de băutură niciodată, dar Dumezeu e viu și adevărat. Eu mă închideam în casă, surorile mele plângeau.Nu mă mai puteam lăsa de băutură, beam până adormeam la masă. Sora plângea și îmi zicea hai la biserică, plângea, eu nu o băgeam în seamă, eu îmi doream să mă îmbăt, să nu mai știu de mine și să mă îmbătăm, mă trezeam și iar beam. A durat vreo trai ani”, a spus Sorina într-un interviu mai vechi pentru Antena Stars.

Citeste si Fostele iubite ale lui Nicolae Guţă, bătaie mare pe inima manelistului. Sorina şi Narcisa, schimb de replici neaşteptat: „Stai cuminte că Guţă e al meu. Când te prind, te fac tocană”