Tzancă Uraganu, mesaj pentru Van Damme după ce actorul a fost filmat în timp ce îi asculta manelele VIDEO

Jean Claude Van Damme a fost filmat în România, în timp ce asculta manele, într-o maşină. Una dintre melodiile pe care starul internațional o asculta era cântată de Tzancă Uraganu.

21 iul. 2021, 16:34
Tzancă Uraganu, mesaj pentru Van Damme după ce actorul a fost filmat în timp ce îi asculta manelele VIDEO

Tzancă Uraganu, mesaj pentru Van Damme după ce actorul a fost filmat în timp ce îi asculta manelele. Imaginile postate pe Facebook s-au viralizat în scurt timp, în ciuda faptului că actorul l-a avertizat pe tânărul care filma că nu îşi doreşte să ajungă pe reţelele de social media.

Tzancă Uraganu, mesaj pentru Van Damme

Manelistul ne-a spus că este foarte bucuros că o asemenea vedetă îi ascultă piesele. „Am văzut și eu video-ul din mașină, era cu niște băieți. Mă bucur pentru că Van Damme este un star pe toată planeta și oricine s-ar bucura. Oricum vreau să îl cunosc și să îl întâlnesc. Pentru mine e o mare bucurie, sper ca în zilele astea cât mai stă în România să îl întâlnesc și eu. I-aș dedica melodia care îi plăcea și pe care o asculta, când eram eu boss de boss. Am multe melodii care i se potrivesc. Îi doresc multă sănătate, să îl țină Dumnezeu în forță așa cum este de atâția ani pentru că am crescut cu filmele lui de când eram copii. Aș vrea să fie fanul meu, eu sunt fanul lui!”, a spus Tzancă Uraganu, pentru Antena 3.

Van Damme, filmat într-o maşină alături de mai mulţi români, în timp ce-l asculta pe Tzancă Uraganu. VIDEO

Jean Claude Van Damme a fost filmat într-o maşină, miercuri după-amiază, alături de mai mulţi clujeni. „Nu e şmecherie, e pe bune. E fratele meu, pe viaţă!”, a spus şoferul, care l-a şi filmat pe actor. Van Damme i-a atras atenţia însă, spunându-i că nu este în regulă să apare pe reţelele de socializare. „No good for social network!” („Nu este în regulă pentru reţelele de socializare!”), a spus Jean Claude van Damme.