Van Damme, filmat într-o maşină alături de mai mulţi români, în timp ce-l asculta pe Tzancă Uraganu. VIDEO

Actorul Jean Claude Van Damme a fost filmat într-o maşină, miercuri după-amiază, alături de mai mulţi clujeni. „Nu e şmecherie, e pe bune. E fratele meu, pe viaţă!”, a spus şoferul, care l-a şi filmat pe actor.

21 iul. 2021, 14:39
Van Damme, filmat într-o maşină alături de mai mulţi români, în timp ce-l asculta pe Tzancă Uraganu. VIDEO

Van Damme asculta Tzancă Uraganu. Van Damme i-a atras atenţia însă, spunându-i că nu este în regulă să apare pe reţelele de socializare.

No good for social network” (trad Nu este în regulă pentru reţelele de socializare ), a spus celebrul actor.

Jean-Claude Van Damme este de puţină vreme în România, dar s-a acomodat forţat. Cel puţin la capitolul gusturi în materie muzică. Actorul american a avut ocazia să se familiarizeze cu manelele interpretate de Tzancă Uraganu. Şi asta deoarece, ocupanţii maşinii i-au pus muzică pe telefon.

Citeste si Fulgy, ameninţat de interlopul care a băgat spaima în Corduneni: „De-oi pune mâna pe el…” VIDEO

Van Damme ascultă Tzancă Uraganu

Şi cum o dată în viaţă îl ai în faţa ochilor pe marele Van Damme ascultându-l pe Tzancă Uraganu, românii nu au ratat ocazia de a imortaliza momentul într-un live pe Facebook? Plini de mândrie, bărbații s-au filmat preț de câteva minute, pentru a se lăuda cu şansa de a-l fi cunoscut pe actorul american.

Citeste si Rivalitate în lumea maneliştilor din noua generaţie. Dani Mocanu, atac la Tzancă Uraganu: „Eu am rupt România de atâția ani de zile. A crescut cu mine o generație întreagă”

Cei care au urmărit live-ul nu au ezitat să lase cele mai amuzante comentarii.

Băăăă, voi l-ați răpit pe Van Damme / Unde l-ați găsit, mă? Super, sunteți cei mai tari  / Daaa, o să fiți istorie / Când se va trezi, vă va căuta pe fiecare în parte pentru ceea ce i-ați făcut / Nu pot să creeeed”, au fost doar câteva dintre comentariile lăsate de internauți, la postarea șocantă făcută de unul dintre clujenii care se aflau în mașină, alături de Van Damme.

Mai mult, la un moment dat, marele actor și-a arătat mușchii și a început să danseze, fiind „măgulit” de vorbele noilor tovarăși, care îi repetau constant faptul că este cel mai bun actor.