Tzancă Uraganu, „regele aroganțelor” la o petrecere din Giurgiu. Incredibil ce a făcut manelistul cu banii din dedicații

Tzancă Uraganu și-a permis o aroganță maximă la o petrecere din Giurgiu, unde invitații l-au răsplătit cum se cuvine pe manelist. Artistul a fost nevoit să pună banii din dedicații într-o sacoșă de plastic.

28 nov. 2021, 13:50

Tzancă Uraganu a fost invitat la un eveniment în Giurgiu, unde cei prezenți au fost extrem de entuziasmați să-l asculte și să se distreze alături de celebrul manelist.

Artistul a fost foarte îndrăgit de petrecăreți, care l-au bombardat cu bani pentru ca manelistul să facă dedicații. Tzancă a avut un succes uriaș la petrecere, unde a fost înconjurat de zeci de persoane, fani înfocați ai manelistului.

Tzancă Uraganu a fost bătut cu bestialitate. Primele declaraţii: „Au venit prin spate şi mi-au dat cu spray în ochi”

Cântărețul, care a spart topurile pe YouTube, a fost dat lovitura la eveniment, iar buzunarele artistului au devenit neîncăpătoare pentru bancnotele oferite de invitați.

Tzancă a avut nevoie de o sacoșă mare din plastic pentru a-și pune toți banii care curgeau „fără număr”, în timpul reprezentației de la petrecerea privată. Manelistul a ținut în mână sacoșa cu bancnote pe toată durata concertului, fiind extrem de mândru de succesul pe care îl are la public.

Astfel, manelistul a trecut la un nou nivel de aroganță, rar întâlnit chiar și printre maneliști, invitații, în loc să-i bage banii în buzunar, îi puneau direct în sacoșa de plastic.

Imaginile cu manelistul au devenit virale pe internet, unii l-au lăudat pentru munca sa, dar alții, mai invidioși, i-au condamnat comportamentul, relatează SpyNews.ro.

Tzancă Uraganu, prins că circula cu viteză şi fără să aibă asupra lui permisul de conducere şi cartea de identitate. Instanţa i-a respins cererea de înlocuire a amenzii cu avertisment

Tzancă Uraganu, pe numele său real Andrei Velcu, a fost oprit în trafic după ce automobilul său, un Range Rover, a fost surprins de radar pe DN1, în dreptul localității Pucheni Moșneni, circulând cu 116 km/h. Doar 4 km mai avea până să atingă limita la care şi-ar fi putut şpierde permisul pentru trei luni.

Nici aşa artistul nu a scăpat prea uşor. El s-a ales cu o amendă în cuantum de 1.305 lei și cu 6 puncte de penalizare. Pentru că nu avea asupra lui nici permisul de conducere, nici certificatul de înmatriculare a maşinii şi nici cartea de identitate, a mai primit o amendă de 870 lei. În total, manelistul s-a ales cu peste 2.000 de lei amendă, potrivit wowbiz.ro.

Tzancă Uraganu, filmarea şocantă după ce a fost bătut în Germania! E plin de sânge VIDEO

Ulterior, cântăreţul s-a adresat instanţei, cerând ca amenda să-i fie înlocuită cu un avertisment. În cererea înaintată instanţei, Tzancă menţionează că ”nu i-a fost acordat posibilitatea de a vedea înregistrarea video, nici fotografiile, cunoscut fiind că, atunci când în raza de acțiune a aparatului radar sunt mai multe autovehicule, nu este posibilă identificarea vitezei fiecăruia”. De menţionat, însă, că polițștii nu au obligația de a le arăta șoferilor proba video care să demonstreze că au greșit, singura dovadă suficientă în acest sens fiind completarea procesului verbal.

Vedeta a venit şi cu un alt argument al faptului că a fost sancţionat pe nedrept: porțiunea de drum pe care se afla nu ar fi fost semnalizată suficient, așa că nu avea de unde să știe dacă viteza maximă în localitate este de 30, 50 sau 70 km/h.

De asemenea, Tzancă a cerut ca în locul amenzii pentru neprezentarea actelor, să primească un simplu avertisment.

Polițiștii au depus la dosar copie după înregistrarea în care se vede cum Range Roverul manelistului circula cu viteza care apare și în procesul verbal. În aceste condiții, magistrații de la Judecătoria Ploiești au respins cererea de anulare a procesului verbal formulată de Andrei Velcu.

 

 


loading...
Partenerii noștri