Tzancă Uraganu şi-a cumpărat Rolls-Royce Cullinan, de peste 350.000 de dolari. A sărbătorit cu lăutari, în mijlocul străzii

Tzancă Uraganu şi-a cumpărat Rolls-Royce Cullinan, de peste 350.000 de dolari. Manelistul a făcut o nouă aroganţă, pe care a sărbătorit-o în plină stradă, cu şampanie şi lăutari. Imaginile au fost postate pe TikTok.

06 mai 2022, 23:18
Tzancă Uraganu şi-a cumpărat Rolls-Royce Cullinan, de peste 350.000 de dolari. A sărbătorit cu lăutari, în mijlocul străzii
Manelistul a făcut o nouă aroganţă, pe care a sărbătorit-o în plină stradă

Tzancă Uraganu şi-a cumpărat Rolls-Royce Cullinan. Nu mai este un secret faptul că are o slăbiciune pentru maşinile de lux cu mulţi cai putere. Acum, se laudă cu o nouă achiziţie, care l-a făcut să scoată din buzunar nu mai puţin de 350.000 de dolari. În imaginile postate pe rețeaua de socializare se vede și mașina unui echipaj de Poliție.

Citeşte şi: Gest scandalos al celebrului manelist Tzancă Uraganu. Incredibil, unde și-a parcat mașina FOTO

Tzancă Uraganu şi-a cumpărat Rolls-Royce Cullinan

Manelistul se laudă acum cu un Rolls-Royce Cullinan, anul de fabricație 2022, de culoare albă și nu a putut să nu imortalizeze acest moment de bucurie, așa că a dat o mare petrecere chiar în fața casei sale. Tzancă  Uraganu a chemat o formație de lăutari, și-a invitat prietenii și a dat zeci de dedicaţii.

@tzzzancauraganu♬ sunet original – Tzancă Uraganu

@tzzzancauraganu♬ sunet original – Tzancă Uraganu

Manelistul a avut și în trecut mașini valoroase: BMW i8, o limuzină Rolls-Royce, Lamborghini Aventador, Ferrari California, Mercedes S Class, Porsche Cayenne, Mercedes GLE și multe altele. La momentul actual, Tzancă are un Ferrari 458 Spider, Mercedes S Class Maybach și noul Rolls-Royce Cullinan.

Tzancă Uraganu, chef de zile mari în sufrageria lui Adrian Corduneanu

A fost mare petrecere în Iaşi, în vila lui Adrian Corduneanu. „Beleaua”, aşa cum s-a autointitulat temutul interlop, şi-a chemat la chef prietenii şi fraţii, iar invitat special a fost manelistul Tzancă Uraganu.

În sufrageria Cordunenilor, Tzancă Uraganu a cântat manele „la rece” pentru apropiaţii interlopilor ieşeni, aşa că nu au putut lipsi dedicaţiile. „Facem și noi două vorbe special pentru frații noștri, pentru Adrian, pentru Costel, pentru toți frații, Bogdănel, Vasilică, Gelu”, a spus Tzancă Uraganu.

Petrecerea la care au răsunat manelele lui Tzancă Uraganu a fost transmisă live pe reţelele de socializare, aşa cum se mândesc, de fel, cei din lumea interlopă. De la distracţie nu au lipsit nici copiii sau soțiile fraților Corduneanu, scrie Bună Ziua Iaşi.