Tzancă Uraganu și-a deschis șaormerie și în Ploiești. Cantărețul a făcut cinste de Sfântul Nicolae

Tzancă Uraganu este unul dintre cei mai apreciați cântăreți de manele de la noi. În acest weekend, cântărețul și-a deschis o șaormerie în București, iar oamenii au luat cu asalt localul pentru a primi o șaorma gratis. După succesul din București, cântărețul și-a mai deschis o șaormerie și în Ploiești.

06 dec. 2022, 22:12
Tzancă Uraganu și-a deschis șaormerie și în Ploiești. Cantărețul a făcut cinste de Sfântul Nicolae

Tzancă Uraganu este unul dintre cei mai apreciați cântăreți de manele de la noi. Cântărețul a făcut cinste cu șaorma chiar de Sfântul Nicolae.

Tzancă Uraganu a dat șaorma gratis la Ploiești

Astăzi este Sfântul Nicolae așa că artistul a ținut să le facă o bucurie oamenilor. Cu ocazia deschiderii fast-food-ului din Ploiești, acesta le-a oferit câte o șaorma gratis tuturor celor care au venit la deschidere la fel cum a procedat și la evenimentul de deschidere din Capitală.

Citește și :Fratele lui Tzancă Uraganu, săltat de mascați după ce s-a dat drept preot. A câştigat mii de lei de la credincioşi cărora le promitea că le rezolvă orice problemă

În urmă cu doar câteva zile acesta și-a mai deschis o șaormerie în București. De la evenimentul cu pricina nu au lipsit Alex Velea și Anda Adam care au decis să-i fie alături manelistului. Pe lângă aceștia a fost prezentă și poliția pentru  a se asigura că evenimentul se desfășoară fără incidente. La avenimentul cu pricina, Tzancă și-a făcut apariția în bolidul său de lux, iar mai apoi le-a cântat celor prezenți.  Singurul inconvenient al evenimentului a fost faptul că bucătarii au cam întârziat.

Citește și : Florin Salam și Tzancă Uraganu, proiect „nemaiîntâmpinat” în România, mută manelele în metaverse VIDEO

Dorian Popa și-a deschis și el șaormerie

Manelistul nu este singurul artist care a făcut acest lucru și asta pentru că Dorian Popa a creat o adevărată isterie atunci când și-a lansat șaorma ”Hâtz”.  Într-un filmuleţ postat pe TikTok, Dorian Popa le spune oamenilor cum va fi şaorma Hâtz. „Va fi şi picantă, dar şi nepicantă. Orice şaorma Hâtz va avea usturoi. Evident că la alegerea voastră puteţi scoate usturoiul, dar eu zic să nu” povestea  Dorian Popa despre celera șaorma.