Florin Salam și Tzancă Uraganu, proiect „nemaiîntâmpinat” în România, mută manelele în metaverse VIDEO

Tzancă Uraganu a postat pe TikTok un videoclip, alături de Florin Salam, și au anunțat că vor duce stilul lor muzical la un alt nivel.

20 oct. 2022, 23:30
Florin Salam și Tzancă Uraganu, proiect „nemaiîntâmpinat” în România, mută manelele în metaverse VIDEO

Florin Salam și Tzancă Uraganu au luat o decizie de ultimă oră! Cunoscuții maneliști au anunțat că își „mută” muzica în Metavers. Cei doi artiști vor fi în concurență. Au postat pe rețelele de socializare un videoclip și au oferit câteva detalii despre acest proiect.

„Vă salută forțele NATO, aici, pentru dumneavoastră. Eu împreună cu cumătrul meu, Florin Salam. (…) Vrem să ducem stilul nostru muzical la un alt nivel, mai exact, în Metaverse. Vom concura împreună în realizarea celui mai mare proiect NFT din România, care nu a existat niciodată în România. Vă anunțăm că vor urma multe, multe suprize și premii pentru voi. Florin Salam și Tzancă Uraganu, forțele României, pentru voi, în curând, vă pupăm”, a mărturisit Tzancă Uraganu pe TikTok.

Noi detalii despre starea de sănătate a lui Florin Salam. Betty Salam face dezvăluirea momentului: „Trebuie să se odihnească, se reface în continuare”
Pentru a face acest pas, mai ales pentru că este cel mai mare proiect NFT din țară, după cum au mărturisit ei, care nu a mai existat până în prezent în România, artiștii au decis să își mute muzica în Metaverse.

Florin Salam a mărturisit că între el și Tzancă va exista o concurență, însă totul de dragul fanilor. Cu atât mai mult, cunoscutul manelist i-a sfătuit pe internauți să stea pe aproape, pentru că este un proiect „nemaiîntâlnit în România”. „Și bineînțeles cumătrul meu, Tzancă Uraganu, puterile României. Vă iubim din suflet, în primul rând. Nu uitați, între noi va fi un fel de concurență (…) Să vedem de partea cui sunt niște oameni. Încă o dată, îmi cer scuze, voi știți că cumătrul meu e viața mea, e o luptă acolo frumoasă, de dragul vostru am făcut chestia asta. Credeți-mă că între noi nu există niciodată absolut nimic, dar de dragul vostru încercăm să facem ceva încât să vă placă vouă, așa că țineți aproape de acest proiect nemaiîntâlnit în România. Premiera este la noi. Vă iubim”, a spus Florin Salam.

 

 

Roxana Dobre, despre divorţul de Florin Salam: „Dată fiind meseria lui, e tot timpul înconjurat de femei. Eu ştiu cine sunt şi ce pot şi nu am de ce să fiu pe locul doi niciodată”

Florin Salam este iar în formă maximă după ce în urmă cu ceva timp a decis să ia o pauză de la concerte. Mai mult decât atât, au apărut și zvonuri conform cărora acesta se va retrage permanent din activitatea artistică, lucru care i-a îngrijorat pe fani. Însă Roxana Dobre, soția sa, a lămurit situația și a precizat că manelistul nu va renunța deocamdată la muzică, deși asta ar fi fost o decizie mai bună pentru ea.  „Cred că eu aș fi cea mai fericită să se retragă. Glumesc! Soțul meu nu se va retrage niciodată și, atunci când o va face, o va face frumos, așa cum este meritul lui după atâta muncă”, a declarat Roxana Dobre.