Tzancă Uraganu şi Raed Arafat, întâlnire de gradul zero. Şeful DSU, ipostază rară, care i-a indus în eroare pe internauţi: „Am crezut că e Axinte”

Tzancă Uraganu şi Raed Arafat au avut o întâlnire de gradul zero în aeroport. Manelistul nu a ratat ocazia să facă o poză cu şeful DSU, pe care ulterior a postat-o mândru pe Instagram.
Alina Costache
16 ian. 2023, 14:44
Tzancă Uraganu şi Raed Arafat, întâlnire de gradul zero. Şeful DSU, ipostază rară, care i-a indus în eroare pe internauţi:

Raed Arafat apare, în această fotografie, într-o ipostază extrem de rară: zâmbind larg. În comentariul care a însoţit fotografia, Tzancă glumeşte spunând că, împreună cu Arafat, a decis să nu mai fie pandemie.

Tzancă Uraganu şi Raed Arafat, întâlnire de gradul zero în aeroport

Am decis cu domnul Arafat să nu mai fie nicio pandemie anul acesta”, a transmis Tzanca Uraganu pe rețelele sociale.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andrei Velcu (@tzanca__uraganu)

Comentariile la postare au fost de-a dreptul fabuloase. Dacă unii comentatori s-au gândit la potențiale titluri de melodii pe care cei doi ar putea să le lanseze împreună, alţii i-au atras atenţia că în pandemie a avut de suferit, căci concertele, dar şi nunţile şi botezurile au interzise.

Citeste si De ce nu a mai ajuns Tzancă Uraganu la spectacolul de Revelion din Maramureş. Manelistul se scuză după ce fanii au plătit 600 de lei ca să intre în noul an pe acordurile muzicii idolului lor

Când te-a băgat în depresie și ți-a stricat nunțile, ai uitat”,

Să scoți o melodie cu Raed”,

„Hai tzanca ca de la tine pleacă următorul val”

S-au unit legendele”,

„Când e frate lângă frate …”

„Ai grija sa nu ii dai noua gripă”

„Am crezut ca e Axinte prima data”

Vorbește cu el, poate te face ministru”.

Nu este prima dată când Tzanca Uraganu s-a afișat alături de nume importante din România. În seara dintre ani, artistul a publicat o fotografie în care apare alături de Delia, iar postarea a strâns mai bine de 30.000 de like-uri.

Citeste si Tzancă Uraganu, gest impresionant pentru un băiețel. Manelistul a fost Moș Crăciun pentru o zi: „Îți aduc eu personal ce vrei tu”

Tzancă, invitat special la petrecerea lui Piedone

Nu este prima dată când Tzancă apare alături de persoane importante din România. În ianuarie 2022, acesta a fost invitat la petrecerea lui Piedone. Ulterior, manelistul a publicat o fotografie cu primarul Piedone. Și de parcă nu ar fi fost de ajuns, Tzanca a ținut să adauge și o descriere foarte interesantă legată de edil: “La petrecerea bunului meu prieten, domnul primar PIEDONE”.

Talent de primar/ Receptie, sa vină nașul cu dedicații la Tzanca, dacă nu să isi ia toată echipa și să plece acasă/ numai prieteni ai/ Mare om, mare caracter/ Receptie, doua tarabe cu seminte aduse aici si niște sticle de cola imediat, terminat/ Înseamnă că a băgat mâna frumos în buzunar dacă ati ajuns prieteni”, au fost doar câteva comentarii din mediul online.

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Afacerea inedită cu care un român simplu a dat lovitura după ce a renunțat la porumb și cartofi. A cultivat fructe, un singur kilogram se vinde și cu 70 de lei
Capital.ro
Se acordă gratuit pentru proprietarii de teren din România. Au extins lista. Lege nouă din 24 iulie
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Tragedia prin care trece Dan Diaconescu. Dumnezeu să te odihnească!
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cutremur vineri seara, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a resimțit
Capital.ro
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Președintele Klaus Iohannis la recepția organizată de Emmanuel Macron pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024
MediaFlux
CÂT ne COSTĂ VECHIMEA la PENSIE. Calcule pentru UN AN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!