Tzancă Uraganu şi Raed Arafat, întâlnire de gradul zero. Şeful DSU, ipostază rară, care i-a indus în eroare pe internauţi: „Am crezut că e Axinte”

Tzancă Uraganu şi Raed Arafat au avut o întâlnire de gradul zero în aeroport. Manelistul nu a ratat ocazia să facă o poză cu şeful DSU, pe care ulterior a postat-o mândru pe Instagram.

16 ian. 2023, 14:44
Tzancă Uraganu şi Raed Arafat, întâlnire de gradul zero. Şeful DSU, ipostază rară, care i-a indus în eroare pe internauţi: „Am crezut că e Axinte”

Raed Arafat apare, în această fotografie, într-o ipostază extrem de rară: zâmbind larg. În comentariul care a însoţit fotografia, Tzancă glumeşte spunând că, împreună cu Arafat, a decis să nu mai fie pandemie.

Tzancă Uraganu şi Raed Arafat, întâlnire de gradul zero în aeroport

Am decis cu domnul Arafat să nu mai fie nicio pandemie anul acesta”, a transmis Tzanca Uraganu pe rețelele sociale.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andrei Velcu (@tzanca__uraganu)

Comentariile la postare au fost de-a dreptul fabuloase. Dacă unii comentatori s-au gândit la potențiale titluri de melodii pe care cei doi ar putea să le lanseze împreună, alţii i-au atras atenţia că în pandemie a avut de suferit, căci concertele, dar şi nunţile şi botezurile au interzise.

Citeste si De ce nu a mai ajuns Tzancă Uraganu la spectacolul de Revelion din Maramureş. Manelistul se scuză după ce fanii au plătit 600 de lei ca să intre în noul an pe acordurile muzicii idolului lor

Când te-a băgat în depresie și ți-a stricat nunțile, ai uitat”,

Să scoți o melodie cu Raed”,

„Hai tzanca ca de la tine pleacă următorul val”

S-au unit legendele”,

„Când e frate lângă frate …”

„Ai grija sa nu ii dai noua gripă”

„Am crezut ca e Axinte prima data”

Vorbește cu el, poate te face ministru”.

Nu este prima dată când Tzanca Uraganu s-a afișat alături de nume importante din România. În seara dintre ani, artistul a publicat o fotografie în care apare alături de Delia, iar postarea a strâns mai bine de 30.000 de like-uri.

Citeste si Tzancă Uraganu, gest impresionant pentru un băiețel. Manelistul a fost Moș Crăciun pentru o zi: „Îți aduc eu personal ce vrei tu”

Tzancă, invitat special la petrecerea lui Piedone

Nu este prima dată când Tzancă apare alături de persoane importante din România. În ianuarie 2022, acesta a fost invitat la petrecerea lui Piedone. Ulterior, manelistul a publicat o fotografie cu primarul Piedone. Și de parcă nu ar fi fost de ajuns, Tzanca a ținut să adauge și o descriere foarte interesantă legată de edil: “La petrecerea bunului meu prieten, domnul primar PIEDONE”.

Talent de primar/ Receptie, sa vină nașul cu dedicații la Tzanca, dacă nu să isi ia toată echipa și să plece acasă/ numai prieteni ai/ Mare om, mare caracter/ Receptie, doua tarabe cu seminte aduse aici si niște sticle de cola imediat, terminat/ Înseamnă că a băgat mâna frumos în buzunar dacă ati ajuns prieteni”, au fost doar câteva comentarii din mediul online.