Tzancă Uraganu, surprins din nou încălcând regulile din pandemie. Priveghi cu manele și zeci de persoane fără măști

Imagini incredibile surprinse la un priveghi din București. Manele live, zeci de persoane fără măști, înghesuială, reguli de protecție nerespectate. Cam așa s-au comportat membrii unei familii de etnie romă în plină pandemie de coronavirus.

06 ian. 2021, 20:16
Tzancă Uraganu, surprins din nou încălcând regulile din pandemie. Priveghi cu manele și zeci de persoane fără măști

Zeci de persoane s-au strâns pentru a-și lua rămas bun de la decedat, însă se pare că au uitat complet de faptul că suntem încă în plină pandemie și există niște reguli de respectat. Participanții la priveghi nu au purtat nici măști de protecție și nici nu au putut păstra distanțarea fizică.

Manelistul Tzancă Uraganu a întreținut atmosfera și a cântat live minute întregi, în timp ce familia deplângea moartea persoanei respective. Unul dintre participanți a transmis un videoclip în direct pe Facebook chiar din timpul tristului eveniment.

Rudele îndoliate, care purtau haine cu chipul răposatului, au început să zbiere de durere și să-i dea bani lui Tzancă Uraganu pentru a mai face câte o declarație pentru decedat.

Tzancă Uraganu, amendă uriașă după ce a cântat la un alt eveniment unde s-au încălcat regulile impuse în pandemie

Nu e primul eveniment cu multă lume la care Tzancă Uraganu a participat de când a început pandemia. La una dintre petrecerile la care a cântat, în luna noiembrie, a intervenit și Poliția, care a dat amenzi tututor.

Poliţiştii din Capitală au descins la acea vreme într-un apartament de tip penthouse din sectorul 6 unde era organizată o petrecere cu manele. Acolo au fost găsite 11 persoane, între care Adrian Minune și Tzancă Uraganul.

Toţi participanții la petrecere au fost sancționați pentru încălcarea măsurilor de prevenire și combatere a pandemiei. Amenzile au fost în valoare totală de 38.500 lei.

Tot acum câteva luni, Tzancă Uraganul a fost invitat la o aniversare, unde le-a cântat oamenilor pe scene improvizate și i-a făcut să uite de orice restricție.

Poliția s-a autosesizat la acel moment și a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de zădărnicire a combaterii bolilor, în care se efectuează cercetări, față de organizatori și participanți, după ce Andrei Velcu, supranumit Tzanca Uraganul, s-a filmat și a postat clipul pe Facebook.